7500 TL'ye Monitörsüz Sistem Toplama

jimbumbum

Centipat
Katılım
20 Eylül 2019
Mesajlar
6
Merhabalar arkadaşlar, Vatan Bilgisayar'dan mevcut indirimler dahilinde aşağıdaki gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi ve değerli yorumlarınızı bekliyorum.
i5 9400F
MSI Z390-A PRO
ASUS ROG STRİX 2070 Advanced Edition
CRUCİAL 8x2 16GB 3200 MHz RAM
Samsung 1 TB QVO SSD
Cooler Master MB511 650W PSU KASA
TOPLAM: 7.500 TL
 
Son düzenleme:
İleride işlemciyi değiştirip overclock yapmayacaksanız Z serisi anakart gereksiz. Hoş ilerde güncel ve overclocklanabilir bir işlemci almak isteseniz soket değişikliğinden zorunlu olarak anakartı değiştirmek zorunda kalacaksınız. Fena olmamış bence alınır. Bir tek SSD m.2 olsaydı daha iyi performans alacağınızı düşünüyorum. 250-300 TL civarı bir harddisk alıp kalan parayla alabileceğiniz en iyi m.2 SSD'yi alın derim.
 
Dediğiniz gibi ilerde işlemci upgrade yapmayı düşündüğüm için anakartta Z serisi tercih ettim. Pc kullanım amaçlarım doğrultusunda normal ssdnin yeterli olacağını düşündüm. Ayrıca m2 Ssd biraz bütçemi aşıyor. Teşekkür ederim yorumunuz için değerlendireceğim. 🙂
başka yorum yoksa alıyorum bu sistemi :)
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı