JRGB portu var bildiğim?Bu arada tomahawkı bende kullanıyorum onda ARGB çıkışı bulunmuyor. Eğer kasanın içinde ARGB kontrolör yoksa onuda temin etmeniz gerekecek.
Aerocool AirHawk Duo ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa kasam bu nasıl anlaşılır bilmiyorum ki ama RGB umrumda değil ya ne yalan söyliyimBu arada tomahawkı bende kullanıyorum onda ARGB çıkışı bulunmuyor. Eğer kasanın içinde ARGB kontrolör yoksa onuda temin etmeniz gerekecek.
JRGB portu var bildiğim?
Öyle yapacağım tamamdırUmarım gönlünüzce olur herşey. Dediğim gibi SSD'yi daha ucuza alıp gelince götürüp montaj ettirebilirsiniz. Satın alın ürünleri montajı SSD gelince yaptırın. Tavsiye sadece.
Aerocool AirHawk Duo ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa kasam bu nasıl anlaşılır bilmiyorum ki ama RGB umrumda değil ya ne yalan söyliyimArkadaşları kırmak istemedim valla yoksa takmazdım. O kadar yararları oldu bende kıramam tabii ki herkesin gönlü olsun
![]()
Aynen kasa incelemesi var Youtube'da. Artık P400A yanına bunu da öneriyorum insanlara. Kendim bile düşünüyorum almayı.Kasa güzel ben yakından incelemedim ama Cooler Master H500 benziyor. Fiyatına göre de tam bir f/p ürünü gibi duruyor.
Sistemi alınca testleri bekliyoruz. Şayet sadece montaj yaptırıp Windows kurdurtmayacaksanız sistemi teslim aldıktan sonra yeni bir konu başlığı açıp beni etiketleyebilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım. Windows'dan sürücü kurulumuna adım adım yaparız hepsini. Başımıza bir elamet gelmediği sürece buralardayımÖyle yapacağım tamamdır![]()
Allahın izniyle yarın gideceğim bankaya kredi işlemlerini halletmeye inşAllah bir sıkıntı çıkmaz çıkarsa da max diğer ay Kredi kartı ile alacağım. Bu konuyu da kaydediyorum bende bütün yorum atan arkadaşları bulup hepinize bilgi ulaştırıcam merak etmeyin hayırlı geceler müsadenizle yatıyorumSistemi alınca testleri bekliyoruz. Şayet sadece montaj yaptırıp Windows kurdurtmayacaksanız sistemi teslim aldıktan sonra yeni bir konu başlığı açıp beni etiketleyebilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım. Windows'dan sürücü kurulumuna adım adım yaparız hepsini. Başımıza bir elamet gelmediği sürece buralardayımhayırlı olsun şimdiden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.