7500 TL'ye Sistem Toplama

Tekrardan çok teşekkürler hepiniz daha iyilerine sahip olursunuz inşAllah herkese hayırlı geceler hayırlı akşamlar. Varolun :) :) :*

Umarım gönlünüzce olur herşey. Dediğim gibi SSD'yi daha ucuza alıp gelince götürüp montaj ettirebilirsiniz. Satın alın ürünleri montajı SSD gelince yaptırın. Tavsiye sadece.

Kasa güzel ben yakından incelemedim ama Cooler Master H500 benziyor. Fiyatına göre de tam bir f/p ürünü gibi duruyor.
Aynen kasa incelemesi var Youtube'da. Artık P400A yanına bunu da öneriyorum insanlara. Kendim bile düşünüyorum almayı.

Size şunu soracaktım; JRGB portuna sadece led şerit takılmıyor diye biliyorum. ARGB 2+1 çıkışı JRGB'e dönüştürücüsüz takıp Mystic Light ile kontrol edemiyor muyuz?

Öyle yapacağım tamamdır :D
Sistemi alınca testleri bekliyoruz. Şayet sadece montaj yaptırıp Windows kurdurtmayacaksanız sistemi teslim aldıktan sonra yeni bir konu başlığı açıp beni etiketleyebilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım. Windows'dan sürücü kurulumuna adım adım yaparız hepsini. Başımıza bir elamet gelmediği sürece buralardayım 😁 hayırlı olsun şimdiden.

Sistemi alınca testleri bekliyoruz. Şayet sadece montaj yaptırıp Windows kurdurtmayacaksanız sistemi teslim aldıktan sonra yeni bir konu başlığı açıp beni etiketleyebilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım. Windows'dan sürücü kurulumuna adım adım yaparız hepsini. Başımıza bir elamet gelmediği sürece buralardayım 😁 hayırlı olsun şimdiden.
Allahın izniyle yarın gideceğim bankaya kredi işlemlerini halletmeye inşAllah bir sıkıntı çıkmaz çıkarsa da max diğer ay Kredi kartı ile alacağım. Bu konuyu da kaydediyorum bende bütün yorum atan arkadaşları bulup hepinize bilgi ulaştırıcam merak etmeyin hayırlı geceler müsadenizle yatıyorum :) :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı