7500 TL'ye yayın için PC toplama

Bu konu yerinde saymaya devam eder, ben size söyleyeyim.
Ufak bir laf çarpıtma algıladım haklısınız bir şey diyemem saygı duyuyorum. Geçmiş mesajlarıma bakarsanız bıktığımı konuyu kapatmak istediğimi belirttim kimseyi uğraştırmak istemem ama en azından boşuna olmadığını bilin en ufak örnek olarak AMD yi tercih ediyorum artık ve bilgisayarı gerçekten alacağım ve bu kadar para vereceğim için arkadaşların topladığı bilgisayarlardan biraz da olsun ben anlamak istiyorum kullanacağım şeyi ve de forum işleri bana göre değil bunu anladım dediğim gibi kendimi söylüyorum bu konuda cahilim. 1 cahille uğraşmak, 100 akıllıyla uğraşmaktan daha zordur.

Benim önerdiğim dışında önermem hocam.

@Paradoks Senin için şöyle bir şey hazırladım, umarım bazı şeyleri kavramış olursun.

İsime göre Intel vs AMD rakip işlemciler:
isime göre.jpg

Fiyata göre Intel vs AMD rakip işlemciler:
fiyata göre.jpg

Performansa göre Intel vs AMD rakip işlemciler:
perf.jpg

Bence sana Ryzen 5 1600 fazla fazla yeterli olur, fiyatı 950-1.000 TL civarı. Kutusundan sağlam soğutucu da çıkıyor.

Benim önerdiğim dışında önermem hocam.
Müsait oldukça yazarsanız yazmak isterseniz sevinirim oyalamak istemem kimseyi. Sizin topladığınız 2 farklı sistemin birisinde bu sistem sizin işinizi hayli hayli görecektir demiştiniz farklarınız söyler misiniz? Uygun olanı seçersem ne gibi bir zararlarım olur?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    59,7 KB · Görüntüleme: 71
  • 2.png
    2.png
    56,2 KB · Görüntüleme: 55
Fiyatına göre performans diyelim.

5000 TL'ye alınabilecek en iyi sistemlerden birisi diyebilim.

Yani performans elbette 8000 TL'yenkıyasla daha az ama ikisini karşılaltırmak mantıklı değil.

Arada 3000 TL fark var.

5000 TL olan işinizi görecektir. @ShadYaqz

Dosya Ekleri

• 2017-05-07 (1).png
    2017-05-07 (1).png
    49,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 2017-05-07.png
    2017-05-07.png
    41,9 KB · Görüntüleme: 180
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı