7500 TL'ye yayın için PC toplama

Hocam siz hiç merak etmeyin ben uygun bütçeye uygun bir PC toplayacağım. Peki mouse, fare, klavye, kulaklık ister misiniz?
Kulaklığım var mouse var kötü bir klavyem var mekanik istiyorum aslında ama bence bu konu burada kilitlensin ben sistemi ulaşabilirsem tamamıyla her şeyiyle Recep ve Ali abiye toplatmayı deneyeyim olmazsa AMD Ryzen 7 1700 işlemcili kendi sistemimi dizip geçicem direk alıcam yoksa işin içinden ben çıkamıyorum bunu fark ettim.
 
Kulaklığım var mouse var kötü bir klavyem var mekanik istiyorum aslında ama bence bu konu burada kilitlensin ben sistemi ulaşabilirsem tamamıyla her şeyiyle Recep ve Ali abiye toplatmayı deneyeyim olmazsa AMD Ryzen 7 1700 işlemcili kendi sistemimi dizip geçicem direk alıcam yoksa işin içinden ben çıkamıyorum bunu fark ettim.
Ben halledeceğim hocam bana bir 15 dakika verin.
 
Beğenmediğiniz noktanın neresi olduğunu hiç mi hiç anlamadım. Bütçe yetiyordu Neko'nun sisteminde. Kolay gelsin ne diyelim.
AMD anlamıyorum ki AMD yi oldum olası sevmiyorum normalde ön yargı olarak ancak herkes AMD öneriyor demek ki geliştirmiş kendisini belli ki. Beğenmediğim nokta yok fakat örnek veriyorum bütçe 7500 Lira bunun içinde atıorum CL16 serisi RAM var CL15 seçsek bunu benim ne kaybım olur. Örnek veriyorum CL15, CL16 serisine göre 100 Lira daha uygun ancak benim işimi görüyorsa CL15 olsun SSD 500 değil de 250 olsun HDD 1TB değil de 500 olsun GtX1080 mesela bence bana çok gelir diye düşünüyorum 1070 olsa çok daha ucuzlar sistem. 5000'e işin içinden çıkmak değil derdim 7500 ün tamamını bu sisteme kullanabilirim tamamen bunun için ayırdığım bir bütçe yalnız gereksiz yere de para vermek istemem onun yerine monitörümü biraz daha güzelini alabilirim yada monitörde normal kalsa kıstığım şeylerden bana 400 lira artsa buna klavyemi alırım klavyem oldukça kötü çünkü vs. bunun gibi şeyler hocam işin özü anlamadığımdan ötürü oluyor bunlar hem anlamıyorum hem bunu istemiyorum diyorum ama nedeni mesela alakasız saçma bir şey bunun sebebi bu konudaki cahilliğimden ötürü oluyor kabul ediyorum yani bunu.
 
AMD kendini geliştirdi evet. Ryzen baya iyi bir seri olarak çıktı. 1070 alabilirsiniz tabii ki. CL15 CL16'dan daha pahalı olmalı. Gecikme süresi gibi bir şey. Birininki 15 birininki 16. Takmayın ona fazla. 3200 MHz olsun da. Ya da 3000 MHz. Klavyeyi mekanik almanıza gerek yok ki. Örnek olarak ben Logitech K520 kullanıyorum, çok memnunum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı