7500 TL'ye yayın için PC toplama

Sizin için evet dedim :D

Site iyi güzel hoş 1.000.00 Lira uygun ancak site beni delirtiyor kim yaptı bu siteyi :mad: çok saçma şeyleri var. Birisi daha: "İletişim formu gönderilemedi.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz."

Siteleri zaten berbat. Bu yüzden oradan toplamayı bıraktım. Kanser oluyordum :D

Siteleri zaten berbat. Bu yüzden oradan toplamayı bıraktım. Kanser oluyordum :D
Yemin ederim toplamakla 1 saat uğraştım ya her yerden pencereler açılıp duruyor bazen üzerinden geçmiyorum yine de açıyor çok sinir bozucu bir site. Bu arada ben termal macun almalı mıyım? Yani bu tarz ufak ne eksiklerim var tornavida lazım bir de :D :D :D

Yemin ederim toplamakla 1 saat uğraştım ya her yerden pencereler açılıp duruyor bazen üzerinden geçmiyorum yine de açıyor çok sinir bozucu bir site. Bu arada ben termal macun almalı mıyım? Yani bu tarz ufak ne eksiklerim var tornavida lazım bir de :D :D :D
Termal macun uygulanmış olarak geliyor R7 1700'ün soğutucusu. Çok hoş. Tornavidayı da mıknatıslı yıldız alın. Monitörü başka sitelerden bakayım mı?

Başka siteden bakayım mı monitöre? Gerekli her bilgiyi söylerim.
Aynı siteden bulursak indirim istersem yardımcı olurlar sanırım ben bakınıyorum şu an o siteden monitör bakalım benzer ne olabilir diye ama yok. Bu var: AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI VGA FreeSync GAMING MONİTÖR yada aynı monitörü sinerjiden alırım orada uygun gayet: Asus 24 VG248QE 1ms 1920x1080 144Hz Gaming Led Nvidia 3D Ready

Tanrım bu nedir :O :O :O
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@brkdnmz @Neko

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı