Fanboyluk ne demek bilmiyorum ancak güzel bir şey olmadığı aşikâr. Kimse kimseyi zorla çekmek zorunda değil ilginiz için teşekkürlerimi bir borç bilirim. Sistem hazır bugün aradım açmadılar hafta sonu nedeniyle yarın arayıp konuşacağım.Burada kaç kişi kendini paraladı, ben de fanboyluk konusunda tahammülsüz biri olmama rağmen 2-3 önemli şey söyledim, arkadaş ikna olur gibi oldu ama 44 sayfa sonunda hala bir belirsizlik var. Bu böyle devam edecek diye düşünüyorum. @Pantheon
Orada arkadaşa yanıtım şaka anlamında bir yaklaşımdı yazış şeklinden biçiminden imojilerden tahmin edilebilir. Sistem net ne kadar öneri de fikir de gelse ben artık hiç birisini dikkate almayacaģım birisi bana ben i7 7700 kurdum arkadaşımda AMD 7 1700 aynı sistem vardı onda çok problem oldu dese de teknolojik alet her an her şey olabilir der geçerim. Kilitleyebiliyorsam konuyu kilitleyeyim sistem sabittir. Sonradan gelen olur konuyu okumak isteyen diye tekrardan fotoğrafını yükleyip konu kilitlemenin nereden olacağını araştırıcam. Mesajlarımı okursanız kendimi anlatmaya çalıştım bu konuda ki cahilliğimi herkese anlayış göstermeye çalışıyorum herkesin fikrine saygı duyuyorum ancak çoğunluk kitlede bunlara karşılık bir şey göremedim maalesef ama olsun sorun değil @Neko kardeşim sayesinde duruma noktayı koydum.Sistemi alana kadar Sosyal'e giriş yapma bence, zira yazılan en ufak mesaj senin kafanın karışmasına ve konunun sakız gibi uzamasına yol açıyor.
Şimdi hazır olabilir bu arada, ben genele yayarak konuştum. Sistem çok iyi, değiştirmeyin.
Tamam, önemli olan kısım burası zaten. Sabit bir şeyde karar kılabilmen meseleydi. Ayrıca senin gösterdiğin anlayışın daha da fazlası sana gösterildi diye düşünüyorum, sadece @Neko (Neko yazmayınca tuhafıma gitti) değil, birçok arkadaş elinden geldiğince yardımcı oldu. Beni yanlış anlamanı gerektirecek bir durum yok.Sistem net ne kadar öneri de fikir de gelse ben artık hiç birisini dikkate almayacaģım birisi bana ben i7 7700 kurdum arkadaşımda AMD 7 1700 aynı sistem vardı onda çok problem oldu dese de teknolojik alet her an her şey olabilir der geçerim.

İnşallah ikimiz içinde hayırlısı olsun bakalım bende dinledim AMD alıcam inşallah pişman olmayızBen de 3000TL ye yayın için bilgisayar toplamaya karar verdiğimde buraya gelip konular açmışdım. Sendeki AMD ye karşı bakış açısının aynısı belkide daha fazlası bende de vardı ama arkadaşlar yayıncılık için illa Ryzen dediler ve tavsiyelerine uydum şuan topluyorum parça parça ve gayet mutluyum. Bukadar kişi bir şeyi tavsiye ediyorsa mutlaka dinlemek gerekir diye düşündüm hayırlısı olsun diyelim.
İnşallahİnşallah ikimiz içinde hayırlısı olsun bakalım bende dinledim AMD alıcam inşallah pişman olmayız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.