7500 TL'ye yayın için PC toplama

@Bayram Şenakar Hocam ısınma olayını bilmiyorum ama 7.nesil daha güncel.

E haliyle daha performanslı :D

İyi bir soğutma ile o sorun çözülür (y)

Intel'in stok fanları berbat zaten o_O

@Bayram Şenakar Hocam ısınma olayını bilmiyorum ama 7.nesil daha güncel.

E haliyle daha performanslı :D

İyi bir soğutma ile o sorun çözülür (y)

Intel'in stok fanları berbat zaten o_O
Hocam "Kaby Lake, Isınıyor" adlı konuya bakarsanız işin daha ciddi olduğunu görebilirsiniz.

Okudum. İşte Ryzen almak için bir sebep daha!

Intel ısınıyor. Soba :D @ShadYaqz

Şu Neko'daki sabrın yarısı bende olsa... :puro:
keşke yarısı sizde olsa da sizde ikna edici olabilseniz şu an az bir miktar da olsa Ryzen de olsun tamam diyebiliyorum :)

@Silinen üye Hocam anlayabiliyorum. Eskiden çok kötüydü.

Fakat şu an gerek ekran kartları gerekse işlemcileri çok iyi.

Ryzen'in çift çekirdek gücü Intel'in neredeyse iki katı.

Bunun yanında uzun bir süre AMD AM4 soket kullanacak. Yani geliştirme açısından daha iyi.

Intel'in ne yapacağı belli olmaz. Seneye bile soket değiştirebilir. Sistem ileride elinizde patlar.

Ryzen render, yayıncılık, video çekmek gibi işlerde çok daha başarılı Intel'e oranla.

Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün bir karşılaştırma videosunda render bakımından Intel'i geçtiği görülmüştü.

Oyunlarda ise şu anlık Intel bir tık daha iyi ama Ryzen'a güncelleme geliyor ve her güncelleme ile fark kapanıyor. Yakında hiç fark kalmayacak.

Bunun yanında atıyorum BF1'de Intel CPU'nun kullanımı %99 ise Ryzen CPU'nun %60 filan.

Ayrıca kutunun içinden çıkan stok fan o kadar iyi ki ekstra fan almaya gerek yok.

Sonuç olarak biz size isterseniz hem Intel hem Ryzen toplayalım?

Fakat ben olsam kesin Ryzen almıştım (y)
Tamam kabulum Ryzen midir nedir :D oda olsun işin içinde :) bakalım neler gelecek başıma :D (ben ufak bir yemek molası verip hemen geliyorum dört gözle bekliyorum sistemleri çok merak ediyorum özellikle AMD'yi :D )

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı