7500 TL'ye yayın için PC toplama

@Deophy Ben X ibaresi bulunmayan işlemcilere B350 Anakart kullanıyorum.

Hocam bu monitör 2.176.00 TL bu nedir bende buna bakacak göz yok değmez yani böyle monitörün karşısına böyle bir sıfatın oturması :D
Yapacak bir şey yok. Siz layık olmayabilirsiniz (şaka tabii) ama GTX 1080 layık o monitöre. Daha doğrusu monitör ona layık.

Turbo özelliği işlemciye tanınan temel voltaj ve hız seviyesidir. Click bios anakartlarda turbo modu seçtiğinde direkt girilen frekansa yükseltir işlemciyi ve verilen değerler stabildir. Yani 3.7 Ryzen için stabil bir değerdir lakin son seviyesi değildir, iyi bir soğutucuyla ve düzgün bir voltajla 4.0 değerlerine çıkartılabilir. Anakartı X370 diyorum çünkü AMD soket değiştirmezse ve yeni işlemci AM4 olarak gelirse anakart masrafı olmaz arkadaşa. Dilerse yeni seri işlemciyi direkt yerleştirir sisteme.

O monitör 144Hz. GTX 1070 Ultra ayarlarda 2K çözünürlükte 144FPS'e ulaşabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı