7500 TL'ye yayın için PC toplama

Size zahmet çok uğraştırdım sizi biliyorum. Monitöre ekstra bir şey bulurum ben bir kulp uydururum. 7.000.000 Lira çok az civarında bir sistem dizin hava soğutması 150 liraysa ucuz yollu bir sıvı soğutmayı 350 liraya tercih ederim öncelikle bunu belirteyim sıvı soğutma yapın fiyat ne olursa olsun. SSD içinde dediğim gibi 500 çok gelir başta 250 hatta ve hatta düşebilirsek 120 ye bile düşebiliriz çünkü Windows dışında en fazla bana oyunlar için 50gb gibi bir alan gerekecek gibi ve bu bayağı bir süre devam edecek olur da yeni oyunlar alacak olursam o zamana fazladan bir 250 gb SSD yada bütçem olursa 500 bile alabilirim bilmiyorum kendimi ne kadar anlatabildim ilk defa forumda yazıyorum araştırıyorum kişisel yazışmaya benzemiyor kişisel hesapta istenmesi yasakmış ama size özelden ulaşmayı isterdim bunu kurallarına uygun nasıl yapabiliriz @Neko sizin de müsadeniz olursa.

Bilgisayara bu kadar masraf yapacakken içimden geçenler olsun istiyorum çok şey istiyorum belki de ancak madem AMD ye döndük mesela benim isteğim bir yandan da görsellik yani kasa içinde led olur yada bileşenlerde anakartta vs. kasanın ben mutlaka sol tarafı şeffaf plastik/cam olan bir şey seçmeyi düşünüyorum o nedenle özelden isteklerimi söylesem daha güzel olacak gibime geliyor :D

Hocam konu sizin istediğinizi yazın buraya (y)

7000 TL'ye monitör hariç sistem diziyorum o zaman?

Ama böyle olunca GTX 1080 koyacağım. 1080p monitör ile mi kullanacaksınız? :(

Özel yok hocam. Ne güzel konuşuyoruz işte.
Bakın şu AMD'nin stok soğutucusu:
images.jpg

Ayrıca RGB'li.
Şu da İntel'inki:
images (1).jpg

Yani burada insanlar başlığı 7500.00 TL görüp gelip sohbet muhabbet görmesin oyalamak doldurmak istemediğimden özel istedim yoksa ben buraya isteklerimi yazarım ben yazdıkça @Neko söver böyle böyle anlaşırız benim için sorun yok :D

Sadece yayın için 7000 TL gereksiz geldi bana. Gerçi arkadaşın beni salladığı yok, @Neko konuyla sen ilgilenmeye devam et :konukilit::neşeli:
Estağfurullah öyle bir şey yok yayın için kullanıcam doğal olarak kendi kişisel bilgisayarımda olacak almışken iyisini alıp kendimde uzun ömürlü kullanayım diyorum yoksa takmamak vs. estağfurullah öyle bir şey yok @Neko biraz daha samimi geldi sağolsun çok ilgili çok içten içe sövüyor ama olsun böyle anlaşıyor gibiyiz :D

Hocam yayın için 5000 TL'lik sistem yeterlidir aslında :kedi:

Fazladan para harcamak ister misiniz?
Almışken olmuşken iyisinden olsun istiyorum hocam. Akıcı yayın sorunsuz yayın istiyorum o kadar üstü olursa da olsun oda keyfime olsun nedir mesela sıvı soğutma 144hz monitör vs. 16 RAM değilde 32 RAM olsun anlatabiliyor muyum bilmiyorum :(

Sadece yayın için 7000 TL gereksiz geldi bana. Gerçi arkadaşın beni salladığı yok, @Neko konuyla sen ilgilenmeye devam et :konukilit::neşeli:
Hocam sallamamak ne demek? Siz bu forumun yapıtaşlarından birisisiniz.

Mesela bu sistem işinizi fazlasıyla görecektir:
Screenshot_2017-05-06-15-07-16-1.png

Kasa daha iyi olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı