7500 TL'ye yayın için PC toplama

Benim en sevdiğim toplam bu, bu toplamda kasa ve power'ı çıkartıp yerine bunu koyarsak sistem nasıl olur onay verirseniz ben bu ekibi alıp konuyu kapatmak istiyorum. Kötü olan bir şey var mı gördüğünüz bu asla olmaz dediğiniz? @brkdnmz @Bayram Şenakar @Neko @ShadYaqz etiketlemeye çalışıp duruyorum @Neko diye bulunmuyor dedim engelledi beni heralde dedim hak ettim bir de şikayet etmiştir inşallah derken nickin değiştiğini fark ettim çok üzülmüştüm çok sevindim şu an (y)
Güç kaynağını değiştirin bir de Seagate yerine Toshiba P300 kullanın.

Güç kaynağı değişsin kesin, ayrıca oradaki GTX 1070 parasına Nanokatalog'dan GTX 1080 alınır ama siz yayın yapacağınız ve 1080p monitör alacağınız için gereksiz.

Sistem genel olarak güzel.
Evet hocam 1070 çok pahalı. Bir de Asus ekran kartları arıza yapıyor diyorlar.

Güç kaynağı değişsin kesin, ayrıca oradaki GTX 1070 parasına Nanokatalog'dan GTX 1080 alınır ama siz yayın yapacağınız ve 1080p monitör alacağınız için gereksiz.

Sistem genel olarak güzel.
Fiyatları daha uygun bir yerden bulabilirsem alırım hocam GTX1080 ancak 1080 almakla yetmiyor sanırım 2k için monitörü de değiştirmek gerekiyor sanırım.

Artık daha gıcık birisi olacağım (y)

@Silinen üye PSU kötü. Lanet olsun Jonathan. Değiştir şu lanet şeyi :D
Hocam gül gül öldüm :D :D :D İyi ki tanımışım sizi hemen değiştiriyorum PSU yu. PSU dışında bir sorun var mı sistemde son rütuşları yapalım herkes evlerine dağılsın geç oldu :D

Dosya Ekleri

• yandı yeminle beynim yandı olmayan şey yandı.png
    yandı yeminle beynim yandı olmayan şey yandı.png
    25,1 KB · Görüntüleme: 76
GTX 1070'e 700W çok fazla :D

600W yapın onu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı