Neyi tavsiye edersiniz hocam.
Yanına monitör klavye fare kulaklık hepsini aldım onlarda 7 8 civarı tutuyor buraya atmayayım şimdi gene mute atarlar yanlış diye.
Oda garip :/
Neyi tavsiye edersiniz hocam.
Yanına monitör klavye fare kulaklık hepsini aldım onlarda 7 8 civarı tutuyor buraya atmayayım şimdi gene mute atarlar yanlış diye.
Evet tam tersi olacaktı, " birçok firmaya üretim yapan değil üretim yaptıran"Biliyorum hocam. Siz Aigo markası kendisi üretiyor dediğiniz için böyle dedim.
Hocam bu fiyata 16gblık bir ekran kartı ve 7500f ile diyatı bana güzel geldi çünkü yaklaşık 6 siteden aynı şeyleri seçtim dediğiniz gibi kötü ram anakart dalan filan olmasına rağmen bunlardan daha üst fiyat diyorHocam güzel olmuş sistem ama bana çok pahalı geldi, hiçbir avantajı yok. Hatta tek tek toplasanız daha iyisini çıkartabilirsiniz. Tavsiye etmiyorum.
Hocam birçok büyük firma oem üreticilere ürettiriyor, kendisi üretmiyor zaten. O nedenle önemli olan ürünün farklı bir firma tarafından üretilmesi değil, nasıl bir firma tarafından üretildiği. Bahsettiğimiz ürün ise yeterli bir psu.
Patriot bellek daha iyiydi hocam, bu bellekler Samsung modül zannedersem, gecikme süreleri çok yüksek.
Patriot bellek daha iyiydi hocam, bu bellekler samsung modül zannedersem, gecikme süreleri çok yüksek.
Hocam bu fiyata 16 GB'lık bir ekran kartı ve 7500F ile diyatı bana güzel geldi çünkü yaklaşık 6 siteden aynı şeyleri seçtim dediğiniz gibi kötü RAM anakart dalan filan olmasına rağmen bunlardan daha üst fiyat diyor.
Hocam attığım sistem ile sizin topladığınız 3 aşağı 5 yukarı aynı. Üstüne monitör ve kaliteli olmasa da ekipmanlar veriyor. En azından onları kullanabilir veya satabilirsiniz yani hiçbir zararınız olmuyor bu durumda. Aksine kâr saglıyorsunuz.Neyi tavsiye edersiniz hocam
Yanına monitör klavye fare kulaklık hepsini aldım onlarda 7 8 civarı tutuyor buraya atmıyım şimdi gene mute atarlar yalnış diye
Doğrudur illa ki hocam, fakat çok detaylı bilmesem de benzer değerlerde hepsi aynı modül zaten. Sorun modülden dolayıdır diye düşünüyorum patriottan dolayı değildir herhalde.Patriot'ta çevremde sorun yaşayan var ama dediğin gibi gecikmeler yüksek :/
Doğrudur illaki hocam, fakat çok detaylı bilmesem de benzer değerlerde hepsi aynı modül zaten. Sorun modülden dolayıdır diye düşünüyorum Patriot'tan dolayı değildir herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.