ahmettur61
Hectopat
Merhaba, bu hafta sonu yeni PC alıyorum. İki tane sistem buldum.
Birincisi bu:
www.gamegaraj.com
Birinci sistemi de bu şekilde yükseltmeyi düşünüyorum. Toplam 7666 TL'ye denk geliyor.
İkincisi bu:
www.gaming.gen.tr
RAM X2 yapacağım.
İkinci sistem toplam 7247 TL tutuyor.
İkinci sistem daha ucuz olduğu için biraz daha yakın geliyor. Oyun için kullanacağım FPS problemi yaşamak istemiyorum. Aralarında fazla fark olur mu?
Birincisi bu:
Tavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.
İkincisi bu:
CYBER-3500X / AMD Ryzen 5 3500X / Gigabyte GTX 1650 D6 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Oyuncular için hazırladığımız hazır oyuncu bilgisayarı CYBER-3500 sizlere GIGABYTE GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX 1650 ekran kartı AMD’nin 3.nesil Ryzen 5 3500X işlemcili ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.
İkinci sistem toplam 7247 TL tutuyor.
İkinci sistem daha ucuz olduğu için biraz daha yakın geliyor. Oyun için kullanacağım FPS problemi yaşamak istemiyorum. Aralarında fazla fark olur mu?