7500TL sistem toplama

Bütçe
7500
BIOS'a erişemezsiniz çünkü sistem açılmaz :) Dediğiniz anakart zaten kötü bir anakart hocam neden onu almak istiyorsunuz? B450 platformu Ryzen 2000 serisi işlemcilere yönelik çıktığı ve firmalar depolardaki ürünlere BIOS güncellemesi yapamadığı için güncellemeye ihtiyaç duyuyorlar. MSI B450 anakartları Ryzen 3000 serisi için güncelleyip "MAX" takısıyla piyasaya sürdü ama ASUS ve Gigabyte'ın B450'lerinde bu yok. AsRock'un 1-2 modelinde var sanırım.

B450 ve X470 anakartlarda MSI, X570 anakartlarda Asus ve Gigabyte çok başarılı. Siz bana güvenin.

Attığınız ekran kartı da çok iyi bir kart gerçekten, arada 350 TL fiyat farkı var. Tercih sizin ama iki kartta inidirimde şuan, birini tercih edip alın derim. İkisi de pişman etmez, o yüzden size bırakıyorum. Şöyle bir karşılaştırma videosu var;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiyatından dolayı o anakartı gözüme kestirmiştim,madem öyle B450 -Max ibaretli bir kart bakacağım.
Paylaştığınız videoya göre gerçekten neredeyse iki kartta aynı. Hangi kartı indirimde bulursam onu alacağım,teşekkür ederim aydınlattığınız için.
İyi forumlar diliyorum,konuyu moderatör arkadaşlar kilitleyebilirler.

Anakarta bütçeni biraz daha zorla derim, B450'lerde MSI öne çıkan bir marka malzeme kalitesi olarak. Ekran kartı RTX 2070 Super almayacaksan, RTX 2060 Super alman daha iyi. Ram olarak 3200 Mhz alabilirsin bütçene göre illa gidip pahalı 3600 Mhz almana gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı