750TL USB mikrofon önerisi

Uçmuş onun da fiyatı baktım şimdi zamanında arkadaşımla birlikte 280 liraya almıştık.
Behringer kaliteli bir marka olsa da bence o fiyatı hak etmiyor hocam. O fiyatlara çıkmışken üstüne 100 lira daha koyup Fifine K669B almak daha iyidir diye düşünüyorum. Solocast'den de iyi bir mikrofon.

Behringer kaliteli bir marka olsa da bence o fiyatı hak etmiyor hocam. O fiyatlara çıkmışken üstüne 100 lira daha koyup Fifine K669B almak daha iyidir diye düşünüyorum. Solocast'den de iyi bir mikrofon.
Mikrofonlar ile çok alakam ve bilgim yok maalesef. Benim c1u da low mic problemi vardı ucuza satmıştım. Şu an bm800 + phantom power kullanıyorum memnunum dip ses vs olmuyor.

Eğer kaliteli bir sesi varsa ve uzun ömürlü ise 1-2 gün içinde alabilirim.
Dostum, sesi 1.200 liralık Solocast'den daha iyi olan bir mikrofondur. Profesyonel seviyede kullanılır. Birkaç video bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dostum, sesi 1.200 liralık Solocast'den daha iyi olan bir mikrofondur. Profesyonel seviyede kullanılır. Birkaç video bırakayım.

Bu attiğiniz site güvenilir midir peki? Bir de bu sisteme pop filter falan gerek mi?

Bu attiğiniz site güvenilir midir peki? Bir de bu sisteme pop filter falan gerek mi?
Ben kendim kullanıyorum. Sesi güçlü. Windows 10'dan ses algılamayı 100'den 50'ye çektiğindeyse tamamen arka plan gürültüsüz hale geliyor ve phantom power olmadan da yeteri kadar yüksek ses alabiliyor. Ezgican Müzik hakkında ise bilgim yok. Her yerde 1.000 liraya satılan bir mikrofon orada 590 liraya satılıyor. Tuhaf.

Ben kendim kullanıyorum. Sesi güçlü. Windows 10'dan ses algılamayı 100'den 50'ye çektiğindeyse tamamen arka plan gürültüsüz hale geliyor ve Phantom Power olmadan da yeteri kadar yüksek ses alabiliyor. Ezgican müzik hakkında ise bilgim yok. Her yerde 1.000 liraya satılan bir mikrofon orada 590 liraya satılıyor. Tuhaf.

Ürün güzel ancak site biraz garip geldi siteyi biraz araştirip öyle almaya çalışacağım eğer olmazsa 2. seçenek olarak ne önerirsiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı