750TL'ye anakart, işlemci, ram, ekran kartı önerisi

Kısmet değilmiş :/ Fiyatında uygunmuş aslında. Sağlık olsun. Bu arada senin sisteme yakın bir sistem almayı düşünüyorum. Sisteminden memnun-musun ?

Evet memnunum. Ekran kartımda çok iyidir. Seninkiyle aynı zaten bir model üstü. Sistemde tek eksik olan şey anakartımın LE model olması. Tek sıkıntısı da ön usb 3.0 portları yok. Onun haricinde her şey çok iyi.
Kısmet değilmiş :/ Fiyatında uygunmuş aslında. Sağlık olsun. Bu arada senin sisteme yakın bir sistem almayı düşünüyorum. Sisteminden memnun-musun ?

Ben amd fx 6350 almayı düşünüyorum anakart olarakta senin anakartını önerdiler. Şuan için iki sistem var aklımda ya i3 4130 olan bir sistem ya da amd fx 6350 olan bir sistem almayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gittiğimde bende LE olmayan modeli söylemiştim. Fakat onlar LE modelini önerdiler. Eğer toplamaya gidersen sor bakalım neden LE modeli daha iyiymiş.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı