750TL'ye CPU için fan ve termal macun önerisi

Thearlk146

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba AliExpress'ten 250TL site bakiyesi ve 500TL normal ücret iadesi olacak şekilde para iadesi aldım, bu parayla işlemcim için fan ve termal macun almak istiyorum çünkü yük atlında işlemcim 85 derecelerde geziniyor, ben bunları buldum sizin öneriniz varsa çok işime yarar çünkü bu termal bana hiç güven vermiyor çakma gibime geldi.

Fan: GM Game Master GM-420 2 Fanlı 4 Bakır Borulu RGB Kule Tipi Siyah Cpu Fan Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Termal macun: Yeni Åırınga-CPU termal gres yapıÅtır yüksek performans 12.5W m-k soÄutucu macun - AliExpress 7

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba AliExpress'ten 250TL site bakiyesi ve 500TL normal ücret iadesi olacak şekilde para iadesi aldım, bu parayla işlemcim için fan ve termal macun almak istiyorum çünkü yük atlında işlemcim 85 derecelerde geziniyor, ben bunları buldum sizin öneriniz varsa çok işime yarar çünkü bu termal bana hiç güven vermiyor çakma gibime geldi.

Fan: GM Game Master GM-420 2 Fanlı 4 Bakır Borulu RGB Kule Tipi Siyah Cpu Fan Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Termal macun: Yeni Åırınga-CPU termal gres yapıÅtır yüksek performans 12.5W m-k soÄutucu macun - AliExpress 7
Hocam Strong M4-12X güzeldir. Bu artığınız kule tipi soğutucu çift kule olsa da pek iyi değil. Bahsettiğim soğutucu 300 liraya gelir. Kasanıza sığarsa güzel bir soğutucu. Kasa modelinizi söyleyebilir misiniz? Termal macun hakkında bir şey diyemeyeceğim.

Seçtiğiniz soğutucu yaramaz, ayrıca soğutuculardan macun çıkar veya sürülü gelir.

Seçtiğiniz soğutucu yaramaz, ayrıca soğutuculardan macun çıkar veya sürülü gelir.

750 TL bandında iyi bir soğutucu var mı AliExpress'te direk oradan alayım.

Hocam strong M4-12X güzeldir. Bu artığınız kule tipi soğutucu çift kule olsa da pek iyi değil. Bahsettiğim soğutucu 300 liraya gelir. Kasanıza sığarsa güzel bir soğutucu. Kasa modelinizi söyleyebilir misiniz? Termal macun hakkında bir şey diyemeyeceğim.

Aralarında ne fark var. İkisinde de 4 bakır boru var benim attığımda fazladan 1 fan var sadece alırken neye bakmam gerekiyor.

Benim kasada 2 önde 2 üste fan olacak şekilde normal boyutta bir kasa var markası ve modeli yok.

O fiyatlarda PC ne bir şey almak yerine acizane tavsiyem başka ihtiyacın olan bir şey al. O fiyatlarda işlemcine ne iyi bir fan takabilirsin ne de termal macun üstüne alacağın ürün sağlam gelip gelmemesi mevzusu da var. Olabildiğince kaliteli bir şey almaya bak. Sonuçta o PC'yi değişmeyeceksin.

O fiyatlarda PC ne bir şey almak yerine acizane tavsiyem başka ihtiyacın olan bir şey al. O fiyatlarda işlemcine ne iyi bir fan takabilirsin ne de termal macun üstüne alacağın ürün sağlam gelip gelmemesi mevzusu da var. Olabildiğince kaliteli bir şey almaya bak. Sonuçta o PC'yi değişmeyeceksin.

Şu anda YKS'ye çalıştığım için belirli bir maaşım yok elime para geçmişken şu sorunu çözeyim dedim eğer soğutucu alma diyorsan en azından kaliteli bir macun alayım yoksa işlemci yanacak çok ısınıyor.
Forumda en çok bu önerilmiş: https://www.hepsiburada.com/thermal...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.59.3

Olur hocam macun alman senin için daha iyi olur.

İşlemci neydi ve soğutucu stok fan mı

Bu ürünü alabilirsin masaüstü işlemcilerinde kullanılıyor. Onun dışında kullanılması sakıncalı çok akışkan bir yapısı var o yüzden sürerken tam verim alamazsan çıkartıp temizleyip tekrar deneme yaparsın.

R5 2600 stok fan hocam termali bizim bilgisayarcıda yaptırdım bin pişmanım eskisi daha iyiydi en azıdan.
Anladım dandik malzeme kullanmış olabilir veya sürmeyi becerememiş de olabilir. Orasını bilemem. Sen nasıl sürülmesi gerektiğini biliyorsundur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı