750W Cougar PSU 3070Ti sisteme alınır mı?

FSR 2.0 gelecek ama siz bilirsiniz.
Tabii ilerleyen zamanlarda bir şeyler olabilir ama zaten 4-5 sene sonra bir upgrade yaparım ekran kartı olsun vs. şu anda ve bu süre zarfında çıkacak oyunlarda ve yazılımlarda bana sorun çıkarmadığı sürece benim için iyidir. Ama diyorsanız aynı performans daha uygun fiyata var atarsanız bir incelemek isterim. Sonuç olarak para çöpten bulunmuyor :) Herkes daha iyi ve daha uygunu ister.

Hocam anakart ve SSD vs. iyi değil. Kendileri ile konuştum özelleştiremiyorlarmış. O yüzden İncehesap'tan aldım. 6800 XT ile 3070 Ti arasında DLSS olunca üst düzey fark yok diyebiliyorum.

Siz bilirsiniz ama arada 4K fark var. Bana kalırsa değmez o fark a giderim 4K ya monitör çekerim.

Nova veya victor fark etmiyor.
Şimdi aslında durum şöyle. Burada ki fark ekran kartından kaynaklanmıyor.

Buradaki opsiyonları incelerseniz her şeyi varsayılanda bırakın ve 3070 ti ile sistem 24k oluyor. Yani arada 1k oynuyor ki anakart olarak h serisi b serisinin çok çok altında böyle bir sisteme yakışmaz diye düşünüyorum. Bu 1k tutarda 3070 ti'da fark yaratmıştır. Ama dlss teknolojisi için 500-600 tl fark bence değer. 4k fark olmasının sebebi ise ben ssd'yi biraz daha kaliteli alıp ileride sorun yaşamak istemedim. Ondan 1 tb samsung evo aldım. Daha sonrasında kasa hem watt olarak hem ferahlık olarak biraz daha iyi olsun diye bu kasayı seçtim. Hazır alıyoruz ramleri de 3600mhz yapalım dedim. O şekilde biraz fiyat arttı. Yoksa aslında aralarında çok büyük fark yok. Sabah bende aynı sistemleri inceledim. Ekstra olarak destek ekibi kesinlikli incehesapta daha iyiydi. Her ikisi için söylüyorum. Kargolama yerine özel araç ile getireceklerini belirttiler. Yani bunlar açıkcası tercih etmemde etken oldular.

Şimdi aslında durum şöyle. Buradaki fark ekran kartından kaynaklanmıyor.

Buradaki opsiyonları incelerseniz her şeyi varsayılanda bırakın ve 3070 ti ile sistem 24k oluyor. Yani arada 1k oynuyor ki anakart olarak h serisi b serisinin çok çok altında böyle bir sisteme yakışmaz diye düşünüyorum. Bu 1k tutarda 3070 ti'da fark yaratmıştır. Ama dlss teknolojisi için 500-600 tl fark bence değer. 4k fark olmasının sebebi ise ben ssd'yi biraz daha kaliteli alıp ileride sorun yaşamak istemedim. Ondan 1 tb samsung evo aldım. Daha sonrasında kasa hem watt olarak hem ferahlık olarak biraz daha iyi olsun diye bu kasayı seçtim. Hazır alıyoruz ramleri de 3600mhz yapalım dedim. O şekilde biraz fiyat arttı. Yoksa aslında aralarında çok büyük fark yok. Sabah bende aynı sistemleri inceledim. Ekstra olarak destek ekibi kesinlikli incehesapta daha iyiydi. Her ikisi için söylüyorum. Kargolama yerine özel araç ile getireceklerini belirttiler. Yani bunlar açıkcası tercih etmemde etken oldular.
Hayırlı olsun usta. Güle güle kullanın.

Şimdi aslında durum şöyle. Burada ki fark ekran kartından kaynaklanmıyor.

Buradaki opsiyonları incelerseniz her şeyi varsayılanda bırakın ve 3070 Ti ile sistem 24K oluyor. Yani arada 1K oynuyor ki anakart olarak h serisi b serisinin çok çok altında böyle bir sisteme yakışmaz diye düşünüyorum. Bu 1K tutarda 3070 Ti'da fark yaratmıştır. Ama DLSS teknolojisi için 500-600 TL fark bence değer. 4K fark olmasının sebebi ise ben SSD'yi biraz daha kaliteli alıp ileride sorun yaşamak istemedim. Ondan 1 TB Samsung EVO aldım. Daha sonrasında kasa hem watt olarak hem ferahlık olarak biraz daha iyi olsun diye bu kasayı seçtim. Hazır alıyoruz RAM'leri de 3600MHz yapalım dedim. O şekilde biraz fiyat arttı. Yoksa aslında aralarında çok büyük fark yok. Sabah bende aynı sistemleri inceledim. Ekstra olarak destek ekibi kesinlikli İncehesap'ta daha iyiydi. Her ikisi için söylüyorum. Kargolama yerine özel araç ile getireceklerini belirttiler. Yani bunlar açıkçası tercih etmemde etken oldular.

Anlıyorum sizi ama son saydıklarınızdan ötürü bu kadar fark vermek bence mantıksız en azından victor a şans vermenizi isterdim kalan paraya SSD+monitör vb şeyler alabilirdiniz her neyse hayırlısı olsun iyi geceler dilerim.

Şunu da ekleyeyim ASUS'un geri ödeme kampanyasından yararlanmayı unutmayın.
yazmayayim diyorum ama nova sistemde güzel para veriyor ASUS

Son düzenleme:
Anlıyorum sizi ama son saydıklarınızdan ötürü bu kadar fark vermek bence mantıksız en azından victor a şans vermenizi isterdim kalan paraya SSD+monitör vb şeyler alabilirdiniz her neyse hayırlısı olsun iyi geceler dilerim.

Şunu da ekleyeyim ASUS'un geri ödeme kampanyasından yararlanmayı unutmayın.
yazmayayim diyorum ama nova sistemde güzel para veriyor ASUS
Teşekkür ederim. Anakart problem değil mi sizce? Bu victor'daki.
Gaming.gen.tr'deki arkadaşlar ürün satmak istemiyor. Ben satış sayfasında hata alıyorum diyorum bir allahın kulu dönmüyor. Satmayan firmadan nasıl alayım :) Ki destek en önemli şeydir.

Gaming.gen.tr'deki arkadaşlar ürün satmak istemiyor. Ben satış sayfasında hata alıyorum diyorum bir allahın kulu dönmüyor. Satmayan firmadan nasıl alayım :) Ki destek en önemli şeydir.
Anakartı satıp yeni anakart alabilirsiniz diyebilirsiniz fakat benim ona vaktim yok maalesef.

Anakartı satıp yeni anakart alabilirsiniz diyebilirsiniz fakat benim ona vaktim yok maalesef.
Victor sistemi aklıma yattı fakat anakart biraz sorun olur gibi görünüyor. Böyle bir sisteme böyle bir anakart yakışmıyor gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı