75Hz Monitör Yeterli Mi?

Daha çok hikayeli tek oyunculu oyunlar oynarım ama csgo fln da oynamayı severim şuanlık bütçem kısıtlı 75hz fps oyunlarında o kadar kötü mü ?

Daha çok hikayeli tek oyunculu oyunlar oynarım ama csgo fln da oynamayı severim şuanlık bütçem kısıtlı 75hz fps oyunlarında o kadar kötü mü ?
Kankam, eğer para biriktirme şansın varsa biriktir derim de sana şu an ki duruma bakılırsa dolar git gide yükseliyor ve yükselmeye de devam edecek. Al gitsin 75 Hz'yi. Çünkü 144Hz en düşük monitör 1200'den aşağı değil.

Ben şuan kullanıyorum, 60'dan sonra güzel geldi. Arada %25 lik fark var.

Hocam aman dikkat edin. 75 Hz monitörler genel olarak 1440X900 olabilir.
Bu da rekabetçi oyunlarda kötü durabilir.
Çözünürlük çok önemli. 1920X1080 olsun en az.

Rekabetçi oyunlar oynuyorsan kesinlikle 144Hz şart. Şahsen 144Hz kullanmaya başladıktan sonra 75Hz ve 60Hz'de asla oynayamıyorum çok ciddi fark var. AAA oyunlar için ise 75Hz ideal ancak çoğu arkadaşında dediği gibi sıfır alınacaksa para biriktirilip 144Hz alınmalı bence.

Aynı konuyu ben de çok düşünüyorum. Rekabetçi oyunları çok nadir oynayan birisi olarak hikayeli ve AAA oyunlarda, film izlerken vb. 144Hz, kavisli ekran vb. ne işimize yarar çok merak ediyorum.

@Tim senin de bir önerin olursa sevinirim şu konum için. Burayı dağıtmayayım.

Rekabetçi oyunlar oynuyorsan kesinlikle 144Hz şart. Şahsen 144Hz kullanmaya başladıktan sonra 75Hz ve 60Hz'de asla oynayamıyorum çok ciddi fark var. AAA oyunlar için ise 75Hz ideal ancak çoğu arkadaşında dediği gibi sıfır alınacaksa para biriktirilip 144Hz alınmalı bence.
Bir önceki laptop ekranım 60hz idi ve yeterliydi bence bir süreliğine 75hz beni idare eder

Aynı konuyu ben de çok düşünüyorum. Rekabetçi oyunları çok nadir oynayan birisi olarak hikayeli ve AAA oyunlarda, film izlerken vb. 144Hz, kavisli ekran vb. ne işimize yarar çok merak ediyorum.

@Tim senin de bir önerin olursa sevinirim şu konum için. Burayı dağıtmayayım.

Her şeyde en güzel tavsiye ettiğiniz o güzel monitör dostum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı