gelmek istediğin yerlere göre değişir ama yine de iyiArkadaşlar, ekran kartım GTX 1660 Super. Sizce bu ekran kartına 75Hz 1ms monitör uygun mu?
Alacağım monitör şu: LG 24MK400H-B : 24MK400H-B 23.5'' 1ms Full HD Freesync LED Monitör | LG Türkiye
gelmek istediğin yerlere göre değişir ama yine de iyiArkadaşlar, ekran kartım GTX 1660 Super. Sizce bu ekran kartına 75Hz 1ms monitör uygun mu?
Alacağım monitör şu: LG 24MK400H-B : 24MK400H-B 23.5'' 1ms Full HD Freesync LED Monitör | LG Türkiye
Arkadaşın dediği gibi Csgo gibi oyunlar için 144 HZ iyidir ama offline ve LoL gibi oyunlar için 75 HZ gayet yeterliArkadaşlar, ekran kartım GTX 1660 Super. Sizce bu ekran kartına 75Hz 1ms monitör uygun mu?
Hikayeli oyun oynuyorsan ve alışmışsan hiçbir sıkıntı çekmezsin CS:GO da vs diğer oyunlardaDaha çok hikayeli tek oyunculu oyunlar oynarım ama csgo fln da oynamayı severim şuanlık bütçem kısıtlı 75hz fps oyunlarında o kadar kötü mü ?
Daha çok hikayeli tek oyunculu oyunlar oynarım ama csgo fln da oynamayı severim şuanlık bütçem kısıtlı 75hz fps oyunlarında o kadar kötü mü ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.