75Hz monitörün 60 Hz çalışması

halil5026

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Monitör markam Asus Vn247. Kendisinin orijinal çözünürlük değeri 1920x1080. Doğal olarak ben de o çözünürlükte kullanıyorum fakat 75 Hz yapmak için ayarları kurcaladığımda farklı çözünürlük seçeneklerinde 75 Hz destekliyor. Orijinal çözünürlüğünde 60 Hz gösteriyor.
Ekran Kartım: Sapphire R7 265 AMD
İşlemci: AMD FX X8 8350

Dosya Ekleri

• technopat.png
    technopat.png
    51,3 KB · Görüntüleme: 121
@Pirateinthesky aynı monitörü kullanıyoruz. Full HD 75Hz demişler ama 60Hz destekliyor. Daha düşük çözünürlükte 75Hz kullanılabiliyor. Bir sıkıntı çıkmaz bence Full HD 75Hz'de.
TestUFO: Refreshrate buradan test ettim ama 59,939 Hz olarak ölçüyor. Nerede hata yaptım acaba? Bu arada bu monitörün TN panel olması çok sıkıntı ya. 😀😆

Benimki de TN. Hatırlatmayı unuttum. Ayarları yaptıktan sonra görüntü ayarlarından Hz değiştirmeyi unutmayın! :)
Eki Görüntüle 372457
Biraz önce denedim, monitör aralık dışında diye hata verdi ve siyah ekranda kaldı. Ben de olmadı. 😆
Ama 59'dan 60'a çıktı. Helal olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı