7600 TL Sistem Toplama

Kesinlikle ve kesinlikle o monitörü alma aldıysan iade et televizyonda falan oyna. 1070 Ti ı 60 Hz 1080P monitörde kullanmak overkill den başka bir şey değil. Her oyunu 100 FPS üzeri oynayacaksın. Kesinlikle bütçe olana kadar televizyonla idare et. Ben 2 ay TV de kullanıp 2. el 1000 liraya 144 hz aldım 1070 Ti' a.
Yorumunuz için teşekkür ederim. :) Dediğinizi yapmak mantıklı olur aslında. RAM'i de para biriktirip alabilirim. 3 Ay gibi bir sürede 2K monitör alabilme şansım var. :) Dediğinizi düşüneceğim. :)

Yorumunuz için teşekkür ederim. :) Dediğinizi yapmak mantıklı olur aslında. RAM'i de para biriktirip alabilirim. 3 Ay gibi bir sürede 2K monitör alabilme şansım var. :) Dediğinizi düşüneceğim. :)
Dışarıdan bir gözle değil direk kullanan birisi olarak öneri yaptım illa 2K al demiyorum ama 1080P de alacaksanız kesinlikle 144 Hz monitör bakmalısınız .
Kesinlikle böyle bir şey yapma.

Son durum nedir?
Naber gözükmüyorsun? O arkadaşı dinlemez herhalde ben de gördüm ama yorum yazmadım geçen de şey diyordu ekran kartından kısıp o parayı oyunlara falan ver diyordu :D 15 yaş altına yasaklanmalı bu bölüm.
@rtakak

O kadar kişiye sistem topladın karşılığını alıyorsun yavaştan :D Kendinde söylemişsin Vatan bu aralar KDV indirimlerini arttırdı. Alacağın döneme yakın bir araştır. Teknobiyotik falan da KDV indirim yapıyor. Bu sayede alacağın sistemi 300 TL falan ucuza getirebilirsin. O 300 TL ile elindeki SSD olmadan 970 Evo alırsın :D
15 yaş altına yasaklanmalı bu bölüm.
@rtakak
Üzdünüz hocam ben 14 yaşındayım :(

Kesinlikle böyle bir şey yapma.

Son durum nedir?
@Silinen üye 'ün dediğini yapmayacağım zaten. :) Son durum olarak monitör konusunda kararsız kaldım. @FrontPage. 'in dediğini yaparsam Ryzen 5 2600x alabilirim. Yapmazsam aklımdaki sistemi alırım büyük ihtimal. (Tabii ki @rtakak hocamın önerdiği kasa ile birlikte haha :LOL:)
O kadar kişiye sistem topladın karşılığını alıyorsun yavaştan :D Kendinde söylemişsin Vatan bu aralar KDV indirimlerini arttırdı. Alacağın döneme yakın bir araştır. Teknobiyotik falan da KDV indirim yapıyor. Bu sayede alacağın sistemi 300 TL falan ucuza getirebilirsin. O 300 TL ile elindeki SSD olmadan 970 Evo alırsın :D
Araştıracağım sürekli. :) Aklıma bir şey daha takıldı bu arada. Black Friday'i beklemek ne kadar mantıklı olur ? Tahminen ne kadar indirim olabilir ? :)
Önemli olan beyin yaşı. ;)

Aga sen de şöyle yorum görmediğim sürece seviyorum seni :D

@Silinen üye 'ün dediğini yapmayacağım zaten. :) Son durum olarak monitör konusunda kararsız kaldım. @FrontPage. 'in dediğini yaparsam Ryzen 5 2600x alabilirim. Yapmazsam aklımdaki sistemi alırım büyük ihtimal. (Tabii ki @rtakak hocamın önerdiği kasa ile birlikte haha :LOL:)

Araştıracağım sürekli. :) Aklıma bir şey daha takıldı bu arada. Black Friday'i beklemek ne kadar mantıklı olur ? Tahminen ne kadar indirim olabilir ? :)

Önemli olan beyin yaşı. ;)
Black Friday'ı kesinlikle beklemelisin zaten çokta kalmadı. Dolar zaten yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi Black Friday'da her üründen %5'lik indirim yakalasan bile efsane olur. Acaba Nanokatalog black friday yapar mı :kararsız: Yapar ise gözler 1080'e veya 16 GB RAM'e dönebilir :D

Anlamıyorum neden yapılmasınki ? Üst düzey sistem topluyorsun RAM'Den dolayı darboğaz sıkıntısı yaşayacak. Akıcı şekilde oynamak mı ? Yoksa FPS drop yemek mi ?
RAM takviyesi yapılır ama 1070'den 1070 Tİ'ye geçilmez. 1080P için çok farketmeyecektir ileride 2K'ya geçildiğinde 1070 Ti önde olacaktır. Bir de GTX 1070'te stok sıkıntısı olduğu için pahalı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı