7670M'li laptop alınır mı?

Bütçe
4000

H iki O

Decapat
Katılım
25 Kasım 2021
Mesajlar
83
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Yurtta kalıyorum. PC ile çok işim olmaz oyun dışında belki film falan izlerim ama geçen HD 7670M grafik işlemcili bir laptop gördüm. Bu 2D ve indie oyunlar için iyi mi? Cuphead gibi.

Bir de aklımda Switch Lite'ya da modlu PS Vita var. Özellikle Switch Lite'ı bayağı uygun fiyata buldum ama onun da oyunları çok pahalı.

Son olarak olmadı, Xbox Controller alıp aparat ile telefona bağlayayım diyorum, hem eve gidince de kullanırım. Ne önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaça buldunuz hocam laptopu? 9 bin TL civarındaki laptoplarda bulunan iGPUlar bile bu ekran kartından daha iyi performansa sahiptir. 2D indie oyunları açar ama performansı düşük olur.
 
Önceden bu ekran kartına sahip i7 işlemcili bir Toshiba laptop sahibiydim. Açabildiği en ağır oyun 720p çözünürlükte GTA V idi. Rainbow Six: Siege çıktıktan sonra dönemin oyunlarında düşük ayarlarda bile 30 FPS zor görüyordum. 2D indie oyunlar ve ofis kullanımında sıkıntı yaratmaz fakat özellikle 2016 sonrası AAA kalite oyunlarda çok beklentiniz olmasın.
 
7650M ekran kartlı samsung laptopumla GTA 5 oynayabiliyordum, tabii işlemci ve ram'i da zamanı için gayet yeterliydi, gerçi emektar eskidi geçen yıl ETS2 bile ısınıp kapanmasına sebep oluyordu, o da termal macun ve temizlik istediğini gösteriyor ama uğraşmadım. SSD varsa cihazda gayet kullanışlı olacaktır ki ben hala kullanıyorum cihazı 10 yıllık omasına rağmen ama film/video izlemek ve office programları için, ancak kontrol etmenizi öneririm, çünkü 7750m'li laptop'u olan arkadaşımın ekran kartı bozulmuştu ve oyun için kullanamıyordu (sene 2017 falan).
 
Benim size tavsiyem; almışken alabildiğiniz en iyi ürünü almak. Bu üründen, bırakın uzun vadeyi, kısa vadede dahi memnun olacağınızı düşünmüyorum.
 

Geri
Yukarı