77 ortalama ile belge alınır mı?

ahmetlıak

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam. İlk dönem edebiyat ortalamam 75'di şu an 48, dersten geçiyorum fakat belge alabiliyor muyum? Genel ortalamam 77.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam. İlk dönem edebiyat ortalamam 75'di şu an 48, dersten geçiyorum fakat belge alabiliyor muyum? Genel ortalamam 77.

Değişiyor normalde alamazsın. Ama mesela devamsızlığı olanlarda belge alamazdı ben 28 gün devamsızlık ile 12.sınıfta hem teşekkür hem onur belgesi almıştım e okula işlemediler tabii ama belge verdiler elime.

Şu an 11. sınıfım 12. sınıfa geçeceğim fakat bizde geçen sene belge iki döneminde not ortalamasına göre veriliyordu. Mesela ilk dönem bir arkadaşın ortalaması 82 idi ikinci dönem 85'di teşekkür belgesi aldı çünkü belgesinde iki döneminde ortalaması yazıyordu bende de aynı şekilde iki dönemin ortalamasını almışlardı. Müfredat, yönetmelik falan değişmiştir belki orasını bilmiyorum fakat bizde geçen sene durum böyleydi. Eğer 9 veya 10. sınıfsan diğer arkadaşında dediği gibi edebiyat 50'nin altında olduğu için alamayabilirsin ama 2 döneminde ortalamasına bakarak belge verirlerse belki alabilirsin belge.

Eğer bu dönem 50'nin altında ortalaman varsa belge alamazsın. Ben de maalesef tarih hocam bilerek 49.5'te bıraktığı için alamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı