Merhaba. Uzun süredir bu sorunla başa çıkmaya çalışıyorum. Bilgisayarımı yeni aldım sayılır(Gaming Gen TR'den aldım).ilk aldığım zamanlar bir sorun yoktu ama 2 haftadır ani FPS düşüşleri ve bu karelerin çıkmasıyla uğraşıyorum. Ekran kartında sorun var muhtemelen ama teknik servise gönderdim bir şey yok denilerek tekrar gönderildi.
Merhaba. Uzun süredir bu sorunla başa çıkmaya çalışıyorum. Bilgisayarımı yeni aldım sayılır(Gaming Gen TR'den aldım).ilk aldığım zamanlar bir sorun yoktu ama 2 haftadır ani FPS düşüşleri ve bu karelerin çıkmasıyla uğraşıyorum. Ekran kartında sorun var muhtemelen ama teknik servise gönderdim bir şey yok denilerek tekrar gönderildi.
Sorun bende de var, genel bir yazılım sorunu. Gerçekten AMD düzeltmeyi düşünmüyor bunu sanırım anlık olduğundan tam alamadım ama küçük bir kısmını aldım ben de:
Sorun bende de var, genel bir yazılım sorunu. Gerçekten AMD düzeltmeyi düşünmüyor bunu sanırım anlık olduğundan tam alamadım ama küçük bir kısmını aldım ben de:
Zaten driver kaynaklı olduğunu ekran görüntüsü alınca çıkmasından anlayabilirsiniz. Ekran kartında bir problem olsaydı sadece ekranda böyle gözükürdü, ekran görüntüsünde çıkmazdı.
Zaten driver kaynaklı olduğunu ekran görüntüsü alınca çıkmasından anlayabilirsiniz. Ekran kartında bir problem olsaydı sadece ekranda böyle gözükürdü, ekran görüntüsünde çıkmazdı.
Hayır tam tersi ekran görüntüsü alınca da ekranda gözüküyorsa driver problemidir. Çıkmıyorsa ya ekran ya da ekran kartı problemidir. Siz Xbox ile sorun yok diyorsanız ekran kartında.
Hayır tam tersi ekran görüntüsü alınca da ekranda gözüküyorsa driver proble midir? Çıkmıyorsa ya ekran ya da ekran kartı proble midir? Siz Xbox ile sorun yok diyorsanız ekran kartında.
Ha anladım hocam zaten sürekli FPS düşmesi yiyorum ve geçenlerde bilgisayarda bütün sesler birbirine girip saçma sesler çıkıp kendine restart attı ekran kartında bir sorun olduğu belli. Tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum bu konudan kaynaklı gamingentr hiçbir türlü bir sonuca vardırmıyor konuyu. Bilgisayarı aldığımdan belli adamakıllı oynayamadım bile sorunlarından dolayı.