7700XT sistemde ekranda pembe kareler var

youandeamons

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RX 7700 xt
Merhaba. Uzun süredir bu sorunla başa çıkmaya çalışıyorum. Bilgisayarımı yeni aldım sayılır(Gaming Gen TR'den aldım).ilk aldığım zamanlar bir sorun yoktu ama 2 haftadır ani FPS düşüşleri ve bu karelerin çıkmasıyla uğraşıyorum. Ekran kartında sorun var muhtemelen ama teknik servise gönderdim bir şey yok denilerek tekrar gönderildi.

Dosya Ekleri

• IMG_20250723_212643.jpg
    IMG_20250723_212643.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2025-07-22-17-01-23-976_com.miui.mediaviewer.jpg
    Screenshot_2025-07-22-17-01-23-976_com.miui.mediaviewer.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2025-07-22-16-59-57-101_com.miui.mediaviewer.jpg
    Screenshot_2025-07-22-16-59-57-101_com.miui.mediaviewer.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 51
THH ile uğraşacağım zaten hocam daha gamingentrye bunu söylememe gerek var mı bilmiyorum ama halletmeye çalışacağım.
Söyleme kısmı size kalmış, ama onların da THH'ye sizin başvurabilme ihtimaliniz olup da buna göre muamele etmesi gerekirdi. Demek ki sizi düşünmemişler ve boşlamışlar, THH'ye başvurup işlemleri ordan yürüteceğinizi söyleyin.

Söyleme kısmı size kalmış, ama onların da THH'ye sizin başvurabilme ihtimaliniz olup da buna göre muamele etmesi gerekirdi. Demek ki sizi düşünmemişler ve boşlamışlar, THH'ye başvurup işlemleri oradan yürüteceğinizi söyleyin.

Her gün mailden tartışıyoruz söyleyeceğim hocam teşekkür ederim cevaplarınız icin.

Driver sürücülerini DDU ile kaldırdım 25.6.3 sürümüne yükselttim MPO fix ayarladım suanlık bir sorun yok uzun süreli kullanımdan sonra oluyor genellikle bir değişiklik olursa buraya yazacağım.

Son düzenleme:
Driver sürücülerini DDU ile kaldırdım 25.6.3 sürümüne yükselttim MPO fix ayarladım suanlık bir sorun yok uzun süreli kullanımdan sonra oluyor genellikle bir değişiklik olursa buraya yazacağım.
MPO Fix'i nasıl uyguladınız hocam ben anlamadım tam olarak yardımcı olur musunuz rica etsem?

MPO Fix'i nasıl uyguladınız hocam ben anlamadım tam olarak yardımcı olur musunuz rica etsem?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki adımları yaptım hocam.

25.4.1 sürümüne geçmeyi dener misin?
7700XT-7900XT-7900XTX ağırlıklı sorun yaşanıyor bu sürümde.

Şu anlık bir sorun yok bakalım bir sorun olursa geçip yazarım hocam teşekkür ederim.

Sorunlar hala devam ediyor muhtemelen ekran kartımda bir sorun var THH basvurarak hakkımı arayacağım.

Son düzenleme:
Şu anlık bir sorun yok bakalım bir sorun olursa geçip yazarım hocam teşekkür ederim.

Sorunlar hala devam ediyor muhtemelen ekran kartımda bir sorun var THH basvurarak hakkımı arayacağım.
İlk sürüm değiş, çözülmez ise yolla.

@youandeamons hocam geç gördüm konuyu belki çözmüşündür ama çözmediysen sorun driver kaynaklı 25.3.1'den sonra başlamaya başladı bu sorun eğer 25.3.1 driverine geçersen sorunun çözülür.

AMD Cleanup Utility ile kaldırabilirisn.

Merhaba sorun devam ediyordu 1 2 saattir test ediyorum şu anlık bir sorun yok bakalım tekrardan geri dönüş yapacağım cevabınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı