Merhaba. Uzun süredir bu sorunla başa çıkmaya çalışıyorum. Bilgisayarımı yeni aldım sayılır(Gaming Gen TR'den aldım).ilk aldığım zamanlar bir sorun yoktu ama 2 haftadır ani FPS düşüşleri ve bu karelerin çıkmasıyla uğraşıyorum. Ekran kartında sorun var muhtemelen ama teknik servise gönderdim bir şey yok denilerek tekrar gönderildi.
Ha anladım hocam zaten sürekli FPS düşmesi yiyorum ve geçenlerde bilgisayarda bütün sesler birbirine girip saçma sesler çıkıp kendine restart attı ekran kartında bir sorun olduğu belli. Tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum bu konudan kaynaklı gamingentr hiçbir türlü bir sonuca vardırmıyor konuyu. Bilgisayarı aldığımdan belli adamakıllı oynayamadım bile sorunlarından dolayı.
Merhaba. Uzun süredir bu sorunla başa çıkmaya çalışıyorum. Bilgisayarımı yeni aldım sayılır(Gaming Gen TR'den aldım).ilk aldığım zamanlar bir sorun yoktu ama 2 haftadır ani FPS düşüşleri ve bu karelerin çıkmasıyla uğraşıyorum. Ekran kartında sorun var muhtemelen ama teknik servise gönderdim bir şey yok denilerek tekrar gönderildi.
Hayır tam tersi ekran görüntüsü alınca da ekranda gözüküyorsa driver proble midir? Çıkmıyorsa ya ekran ya da ekran kartı proble midir? Siz Xbox ile sorun yok diyorsanız ekran kartında.