Merhaba. Uzun süredir bu sorunla başa çıkmaya çalışıyorum. Bilgisayarımı yeni aldım sayılır(Gaming Gen TR'den aldım).ilk aldığım zamanlar bir sorun yoktu ama 2 haftadır ani FPS düşüşleri ve bu karelerin çıkmasıyla uğraşıyorum. Ekran kartında sorun var muhtemelen ama teknik servise gönderdim bir şey yok denilerek tekrar gönderildi.
Söyleme kısmı size kalmış, ama onların da THH'ye sizin başvurabilme ihtimaliniz olup da buna göre muamele etmesi gerekirdi. Demek ki sizi düşünmemişler ve boşlamışlar, THH'ye başvurup işlemleri ordan yürüteceğinizi söyleyin.
Söyleme kısmı size kalmış, ama onların da THH'ye sizin başvurabilme ihtimaliniz olup da buna göre muamele etmesi gerekirdi. Demek ki sizi düşünmemişler ve boşlamışlar, THH'ye başvurup işlemleri oradan yürüteceğinizi söyleyin.
Her gün mailden tartışıyoruz söyleyeceğim hocam teşekkür ederim cevaplarınız icin.
Driver sürücülerini DDU ile kaldırdım 25.6.3 sürümüne yükselttim MPO fix ayarladım suanlık bir sorun yok uzun süreli kullanımdan sonra oluyor genellikle bir değişiklik olursa buraya yazacağım.
Driver sürücülerini DDU ile kaldırdım 25.6.3 sürümüne yükselttim MPO fix ayarladım suanlık bir sorun yok uzun süreli kullanımdan sonra oluyor genellikle bir değişiklik olursa buraya yazacağım.
@youandeamons Hocam geç gördüm konuyu belki çözmüşündür ama çözmediysen sorun driver kaynaklı 25.3.1'den sonra başlamaya başladı bu sorun eğer 25.3.1 driverine geçersen sorunun çözülür.
@youandeamons hocam geç gördüm konuyu belki çözmüşündür ama çözmediysen sorun driver kaynaklı 25.3.1'den sonra başlamaya başladı bu sorun eğer 25.3.1 driverine geçersen sorunun çözülür.