7750 TL sistem ve monitör önerisi

Siz olsanız hangi sistemi tercih ederdiniz?

• MSI Aegis-X

Oy: 0 0,0%
  • Toplama PC

Oy: 53 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    53
Beyler, sanirim hata ettik . Adam Intel toplamak istiyor. Her ne kadar Ryzen iyi olsa da aldiginda ici rahat etmeyecekse ne anlami var o sistemin?
Dostum su mesajlari dikkate almazsan senin hangisi icine siniyor? Intel mi Ryzen mi? Intel ise (O.C yapmayacaksan) :
  • I7 7700
  • Asus Strix H270F Gaming
  • Asus Strix GTX 1080
  • Samsung 850 EVO 250 GB
  • Toshiba P300 1 TB 7200 RPM 64 MB Cache
  • Kingston HyperX Savage 16 GB (2x8) DDR4
  • Cooler Master MsterBox 5
  • FSP Hydro X 650
  • 2K Monitor
  • Hyper 212
Butcenizi asarsa Hyper 212'yi cikarabilirsiniz.
Ryzen ise :
  • AMD Ryzen 7 1700
  • MSI B350 Tomahawk
  • MSI GTX 1080 Gaming X 8 GB
  • Samsung 850 EVO 250 GB
  • Toshiba P300 1 TB 7200 RPM 64 MB Cache
  • Kingston HyperX Savage 16 GB (2x8) DDR4
  • Cooler Master MasterBox 5
  • FSP Hydro X 650
  • Hyper 212 Evo
  • 2K monitor
Butcenizi asarsa Hyper 212'yi cikarabilirsiniz.

Teşekkür ederiz. 2 seçeneğide gözden geçireceğiz bu total sistem 8.000 TL'yi aşmıyor değil mi ? Aşıyorsa maddiyatta sıkıntıya giriyoruz çünkü

Abi eyvallah etiketlemişsiniz, memnun olurum yardım etmekten. Geçen bir konuda da böyle bir durum oldu, arkadaş diyor vatandan alacam amd olmasın bu olmasın. Fikri sabitse ben ne dizersem dizeyim beğenmeyecek. Şuan bu paraya Ryzen 7 sistem dizilir ve intel öyle bakar.

Teşekkür ederiz @Barışçıl inceleyeceğiz akşam

Teşekkür ederiz hocam biz sadece kıyaslamak istiyoruz amacımız tek bir şey olması değil intel ve Ryzen 2 farklı sistem dizilir biz kıyaslarız seçeneği eğrisi doğrusu çıktıktan sonra zaten satın almayı planlıyoruz. Teknobiyotik sitesi önerildi zahmet olmaz ise eğer hem intel hem Ryzen sistem dizebilir misiniz sizde ? Teşekkür ederiz şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…