7750 TL sistem ve monitör önerisi

Siz olsanız hangi sistemi tercih ederdiniz?

  • MSI Aegis-X

    Oy: 0 0,0%
  • Toplama PC

    Oy: 53 100,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    53

bgiannis

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2017
Mesajlar
50
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu bilgisayar alınmalı mı ? Kısaca özellikleri:
MSI AEGIS X-002EU CORE İ7 6700K 4 GHZ 16 GB 2TB+256GB 8 GB NVIDIA GTX1070 WIN10
burada mevcut. Bunu mu almalıyım yoksa İntel toplama bir sistem mi dizmeliyim? Kararsız kaldım. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Kendi topladığım sistemde aşağıdaki şekilde resimini atıyorum. iki bilgisayarda monitörle beraber 7750TL civarına geliyor asagıdaki sistemde 6700k 7700k olarak upgrade edilebilir. Görüslerinizi bekliyorum arkadaslar.
Vatan PC 3.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatlar bu kadar pahalandı mı yoksa bu fiyata daha üst seviye bir bilgisayar diziliyor gibime geldi. En azından gtx 1080 alınsın. Anakarta da o kadar fiyat vermeyin. Ekran kartı ve monitöre para artar. Sorun itibariyle tabii ki toplama PC :D
 
Dostum sistem tam anlamiyla "Şahane". Eline sağlik. Kesinlikle bu sistemi tavsiye ediyorum. Bir tek monitor 1080P, o da pek sıkinti yaratmaz.
@JohnMacTavish Bu butceye GTX 1080 ve 2K monitor sigdirmaya calismak hata olur. Cunku "Citiix binseksen" koyacagim diye yok kasadan yok anakarttan VS. kismaya calisacaksiniz. 1070 su butce icin gercekten yeterli.

@bgiannis Sistemin cok dengesiz. Olmamis bu butceye. Ben kesinlikle @Barışçıl dostumuzun sistemini tavsiye ediyorum.
 
Bundan sonra ben yokum arkadas bu konuda. Neden Ryzen istemiyorsunuz? Nedenini ogrenebilir miyim? AMD bu sene bomba gibi. Kaldi ki Ryzen'den korkan Intel yeni islemciler cikarma cabasinda. Ryzen yuzunden ne kadar fiyat kirdi. Intel'in bile eli ayagina dolasti. AMD ekran kartlarina diyecek yok zaten. Kaldi ki saf guc olarak Ryzen cok cok daha guclu. Ilerideki optimizasyonlarla ve aciklari kapatarak oyun performansi da iyilesecektir. Bunu tek ben soylemiyorum. Recep Baltaş hocam da ayni fikirde.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı