Açıkçası ne derim bilmiyorum... Öncelikle hitap biçimin, yazı biçimin. Gönderini okurken zorlandım kendini basit bir şekilde açıklayabilirsin. Ayrıca Intel'in en üst seviye anakartlarıyla AMD'ninkileri karşılaştır bakalım. Çoğu kullanıcı B serisi kart kullanır çünkü Intel'in aksine AMD çarpan kilidi koymaz ve B çipseti olan her anakartla O.C. yapabilirisin. Tek çekirdek performansına gelirsek, evet Intel daha önde bu hep böyleydi ama aralarında yüzlerce TL fark var toplamda. Intel sana yükseltilebilirlik sunmuyor. AMD bunu yapıyor, ayrıca 1080p oyun performansı hariç AMD her konuda önde sayılır. Artık şu intel aşkını bırakın. Geçenlerde bir anket yaptım Intel'cilerin söylediği kadar AMD ile sorun yaşayan var mı diye. Cidden merak ettim çünkü, 100 kişide 13 kişiydi sorun yaşayan AMD ile ve bu sorun yaşayanların yarısından fazlası, FX ve daha eski seri işlemcilerle veya eski R serisi ekran kartları ile sorun yaşayanlardı. Yani buraya gelip atıp tutmayın. Ne istersen al Intel, AMD çok fark ettirmeyecek.