780 Ti için 600W PSU yeterli midir?

Hayır anlamadığım bazı kişiler çok memnun hani ses yok diyor gücü güzel diyor. Bazıları ise tam tersi bir ses geliyor gerekli gücü vermiyor diyor. Anlamadım gitti artık bunu PSU'yu kullanınca göreceğiz.

Olumlu yorum atanlar buyuk ihtimal takip calistigini gorunce hemen iyi diyorlar. Yabanci forumlarda PSU'yu test ediyorlar.
 
Kullanıma bağlı olarak en kısa sürede yine bu konuya geri dönüş sağlayacağım.
780Ti için 600W PSU ile hiçbir sorun yaşamazsın sıkıntı yapma.
Teşekkür ederim, dediğim gibi en kısa sürede parçaların montajını gerçekleştirip yük altında ki sonuçlarımı yaşadıklarımı paylaşacağım.
1 buçuk yıllık tecrübemden sonra rahatlıkla söyleyebilirim ki. Aldığım güç kaynağından çok memnun kaldım. 780 Ti'ı rahatlıkla besledi ve bu süreçte bir kere bile kapanma bozulma bir zırıltı gibi bir şeyle karşılaşmadım maşallah'ı var :D. Tekrardan söylüyorum ki uzun dönemdir kullanıyorum ve bu süreçte 2 ay kadar 1070 ile de kullandım onda da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Son 4-5 ay kadar zamandır da MSI 970 ile kullanıyorum yine taş gibi :D. Konu biraz eski farkındayım ama yine de alacak arkadaşlara tavsiye düşünmeden alabilirsiniz halen kullanmaktayım ve çok memnunum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı