7800x3D ve 9070 XT kombosu için PSU önerisi

osmanisback

Picopat
Merhaba arkadaşlar,
7800x3D ve PowerColor reaper 9070 XT ikilisini oluşturdum.
Kasa ve güç kaynağı olarak da MSI MAG Forge 121a airflow B75 750W kasayı almayı planlıyorum.
Sıkıntı çeker miyim, 850W almam şart mı?
Eğer varsa bomba olmayan PSU'lu bir kasa tavsiyeniz, ona da açığım...
Bütçe: 5.000 Türk lirası.
Şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba arkadaşlar,
7800x3D ve PowerColor reaper 9070 XT ikilisini oluşturdum.
Kasa ve güç kaynağı olarak da MSI MAG Forge 121a airflow B75 750W kasayı almayı planlıyorum.
Sıkıntı çeker miyim, 850W almam şart mı?
Eğer varsa bomba olmayan PSU'lu bir kasa tavsiyeniz, ona da açığım...
Bütçe: 5.000 Türk lirası.
Şimdiden teşekkür ederim...
O kasadaki PSU berbat değil. Alınabilir.

Bunlarada bakılabilir:

Kasa düşük kalıyor fakat PSU güzel.

Almışken ömürlük bir PSU almak istiyorsanız bunu öneriyorum.

Hocam direkt kasa ile birlikte almak istiyorum, önerin için teşekkürler.

O kasadaki PSU berbat değil. Alınabilir.

Bunlarada bakılabilir:

Kasa düşük kalıyor fakat PSU güzel.

Aslında kasa kalitesi falan değil de, 750W yeterli olur mu orasında kalıyorum biraz. Kaliteli bir PSU olduğu için 750W fazla fazla yeter diyorlar. Kimileri de çıkmış çalıştırmaz, kapanmalar olur, sistem çöker vs. diyor. Kafam allak bullak oldu...

Kasa+PSU için mi bütçen 5.000TL yoksa sadece PSU için mi?

Kasa + PSU için...

Seçtiğim kasanın PSU'su bu ikiliyi beslerken sorun yaşar mı? Bana sıkıntı çektirir mi?

Aslında kasa kalitesi falan değil de, 750W yeterli olur mu orasında kalıyorum biraz. Kaliteli bir PSU olduğu için 750W fazla fazla yeter diyorlar. Kimileri de çıkmış çalıştırmaz, kapanmalar olur, sistem çöker vs. diyor. Kafam allak bullak oldu...

Kapanma yaşayacağınız sanmam. 750W sistem için yeterli. Sadece olursa, ekran kartı çok ciddi spike atarak kapanma yaşatabilir ama pek sanmıyorum.

XPG Kyber 750w, Gold sertifikalı ve kaliteli bir PSU'dur yani yeterli olacaktır.
Yiende 850w istesen yine aynı fiyatlarda Highpower Element Revo bakabilirsin:

Kasa + PSU için...

Seçtiğim kasanın PSU'su bu ikiliyi beslerken sorun yaşar mı? Bana sıkıntı çektirir mi?
İçindeki PSU atılan XPG Kyber veya attığım Element Revo ile aynı kalitede değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı