79 Mbps internet hızında oyun oynamak ve video izlemekten başka ne yapılabilir?

Eğer iş için kullanmıyorsanız benim gibi çok bir şey yapamazsınız. Benim iş hayatımı çıkarsak internette sizin dediğinizden başka şey çok yok. Sadece çok kişi kullanımında bir tık sorun yaşanır yavaş internet ile eğer kalabalıksanız bundan yürüyebilirsiniz.

Oyunları oynamadan önce indirmen gerekiyor. Download hızının gecikme değerlerinize etki etmeyeceğini anlatamadık. Oyunlardaki gecikme değeri tamamen bağlandığın sunucunun stabilitesine bağlıdır. 100 Mbps hız alınca oyunda 10 ping almıyorsun. Download hızı karşıdan dosya indirirken daha hızlı indirmeni sağlar 79 Mbps ile ortalama saniyede 7.9MB/S indirebilirsin. Bilmem anlatabildim mi?

79/8: 9MB civarı yapıyor, yani 1Mbps 0.125 MB yapıyor 0.10 değil.

Oyunları oynamadan önce indirmen gerekiyor. Download hızının gecikme değerlerinize etki etmeyeceğini anlatamadık. Oyunlardaki gecikme değeri tamamen bağlandığın sunucunun stabilitesine bağlıdır. 100 Mbps hız alınca oyunda 10 ping almıyorsun. Download hızı karşıdan dosya indirirken daha hızlı indirmeni sağlar 79 Mbps ile ortalama saniyede 7.9MB/S indirebilirsin. Bilmem anlatabildim mi?
Neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım doğrusu. İnternetle çok iç içe değilim kusura bakmayın. Sadece kullanıyorum.

75mbit int ile steam, origin, battlenet gibi platformlardan ortalama 9,5mb/s ile download yapıyorum. Kullanmadığınız şeyler hakkında işkembeden yorum yapmak moda sanırım bu forumda?

75mbit int ile steam, origin, battlenet gibi platformlardan ortalama 9,5mb/s ile download yapıyorum. Kullanmadığınız şeyler hakkında işkembeden yorum yapmak moda sanırım bu forumda?
@Bloody Hell'e ping konusunda katılıyorum. Ping ayri bir olay. A kullanıcısı ADSL 16'lık pakette 5 ms alırken, B kullanıcısı VDSL 100 MB pakette 15-20 ms alabilir. Bunun İnternet hızı ile bir alakası yok. Download konusunda haklısınız tabii. 👍🏻 80 mb download hızı ortalama 10-10.5 mb ile indirme yapar. 94 mb ile 12.2 download yapiyorum.

Ortalama ifadesini kullandım. Gidip 0.125 ile 79'u çarpamam. direkt 0.10 üzerinden aldım. Yazdıklarımdan bunu mu çıkarttınız? Ayrıca kim söyledi kullanmadığımı? Kablonet 100 mbps download 5 mbps upload kullanıyorum

Dosya Ekleri

• resim_2021-02-20_010418.png
    resim_2021-02-20_010418.png
    44,2 KB · Görüntüleme: 38
Neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım doğrusu. İnternetle çok iç içe değilim kusura bakmayın. Sadece kullanıyorum.
Size kızmadım yanlış anladınız. Açıkçası kimseye kızmadım böyle bir şeye hakkım yok. Gece gece biraz tuhafım sert dilimden dolayı özür dilerim. Ping download hızı arttıkça düşmez sunuculara ve yoğunluğa bağlı bir durum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı