7900XT mi 4070 Super mi?

Bütçe
28000
Peki hocam Sapphire Pulse markasını tercih etmemde hiçbir sakınca olur mu veya daha üstünü almamda performans farkı olur mu 7900XT kartında.

Önceki RX5700 kartım Sapphire Pulse modeliydi. Şu an kullandığım 6700XT'de Sapphire Pulse modeli. Sapphire iyidir hocam AMD tarafında. Soğutması olsun sessizliği olsun gayet kalitelidir.

Arkadaşlar benim sistem: 7500F, 16 GB RAM DDR5, 750W PSU, MSI a-620M-E.

Eskiden MSI RX6800 kullanıyordum iade ettim memnun kalmadım Ray Tracing ve Cyberpunk 2077 performansından. Şimdi de 7900XT ile 4070 Super arasında kaldım. Çünkü etrafımdakiler bana 4070 Super daha güçsüz fakat NVIDIA kalitelidir üzmez AMD üzer gibi şeyler söylediler ben de arada kaldım hem PSU yeter mi emin değilim. Var mı öneriniz bu konuda? Varsa da sebebini söylerseniz gayet güzel olur.

7900XT kas gücü olarak 4070 daha iyi tabii ki AMD de boş teğil tutabileceği kadar güncel tutmaya çalışıyorlar sırf yazılımı iyi diye 4070 almak mantıksızlık olur.

Hocam 7900XT alacaksanız Sapphire Pulse'den ziyarede Sapphire Nitro Vapor-X modelini öneririm. Nitro en top modeldir ve Vapor soğutması var. ASUS'daki RogStrix gibi düşünebilirsiniz.

Hocam 7900XT alacaksanız Sapphire Pulse'den ziyarede Sapphire Nitro Vapor-X modelini öneririm. Nitro en top modeldir ve Vapor soğutması var. ASUS'daki RogStrix gibi düşünebilirsiniz.
Doğrudur hocam araştırdım ben de Vapor-x modelini istedim dün. Dediğiniz gibi memnun kalacağımı düşünüyorum soğutmadan. Umarım üzmez bir önceki iade ettiğim RX6800 MSI gaming Z Trio gibi

Doğrudur hocam araştırdım ben de Vapor-X modelini istedim dün. Dediğiniz gibi memnun kalacağımı düşünüyorum soğutmadan. Umarım üzmez bir önceki iade ettiğim RX6800 MSI Gaming Z Trio gibi

Hayırlı olsun hocam. Alabileceğiniz en iyi modeli almışsınız. Elektronik şans işi biraz ama normal şartlarda sizi memnun edecektir. Sapphire AMD'nin çözüm ortağı en kaliteli kartları üretiyor AMD tarafı için. Nitro zaten dediğim gibi en üst segment kartı Sapphire'in. Vaporx ise soğutma kısmını çözüyor. Çok memnun kalacağınızı düşünüyorum tekrar hayırlı olsun. Bende 7800XT Nitro aldım gelmesini bekliyorum. 7900XT Nitro Vaporx alacaktım aynı sizin gibi ama sistemim için çok yüksek kalıyordu alsam da verim alamicaktım. Malum canavarı doyurmak için işlemci anakart vs iyi olması lazım. Hatta 7800XT bile fazla şu anki işlemcime göre Ryzen 5 5600X kullanıyorum 2K için. Bir süre böyle kullanıp yakın zamanda işlemci anakart ram güncellemem lazım Am5 e geçmek için. AMD'nin yeni işlemcilerini bekliyorum. Vaporx de aklım kalmadı desem yalan olur ama neyse artık hayırlısı 🙂

Hayırlı olsun hocam. Alabileceğiniz en iyi modeli almışsınız. Elektronik şans işi biraz ama normal şartlarda sizi memnun edecektir. Sapphire AMD'nin çözüm ortağı en kaliteli kartları üretiyor AMD tarafı için. Nitro zaten dediğim gibi en üst segment kartı Sapphire'in. Vaporx ise soğutma kısmını çözüyor. Çok memnun kalacağınızı düşünüyorum tekrar hayırlı olsun. Bende 7800XT Nitro aldım gelmesini bekliyorum. 7900XT Nitro Vaporx alacaktım aynı sizin gibi ama sistemim için çok yüksek kalıyordu alsam da verim alamicaktım. Malum canavarı doyurmak için işlemci anakart vs iyi olması lazım. Hatta 7800XT bile fazla şu anki işlemcime göre Ryzen 5 5600X kullanıyorum 2K için. Bir süre böyle kullanıp yakın zamanda işlemci anakart ram güncellemem lazım Am5 e geçmek için. AMD'nin yeni işlemcilerini bekliyorum. Vaporx de aklım kalmadı desem yalan olur ama neyse artık hayırlısı 🙂
Size de hayırlı olsun hocam benim ekran kartı geldi ve işlemci ısı değerlerim uçtu 😂. Onun için yeni daha iyi bir sıvı soğutma almam lazım ayrıca sanırım. Kartımdan çok memnunum. Bir de hocam hiç aklınız kalmasın RX 7900XT de, RX 7800XT sizi 2k da en az birkaç yıl üzmez rahat olun. Yeniden hayırlı olsun hocam iyi oyunlar dilerim 🙂.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı