8.000-10.000 TL sistem önerisi

• Konuyu başlatan Mifly
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 334
Bütçe
8000-10000

Mifly

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3-3110M Hd Graphics 4000 8 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Pek bir beklentim olmaz zaten bu fiyattan sadece GMOD, Minecraft (ortalama bilgisayar patlatmayan türden shaderla oynattıracak) ve CS 2 gibi oyunları oynayacağım önerileriniz varsa atabilirsiniz.

İkinci el tek çözüm. Öner dersen çok ucuza hp elite bulunabiliyor. Veya toplayabilirsin ama toplama çok uğraştırıcı bir sürü adamla pazarlık yapacaksın.

Pek bir beklentim olmaz zaten bu fiyattan sadece GMOD, Minecraft (ortalama bilgisayar patlatmayan türden shaderla oynattıracak) ve CS 2 gibi oyunları oynayacağım önerileriniz varsa atabilirsiniz.

İkinci el uzay sistem RX6600 sistem tabii 10000 bütçe için veya GTX1660s sistem de olabilir veya 5700XT sistem de ama kesinlikle uzay ve 2.el ve fırsat sistem toplayın.

İkinci el tek çözüm. Öner dersen çok ucuza HP Elite bulunabiliyor. Veya toplayabilirsin ama toplama çok uğraştırıcı bir sürü adamla pazarlık yapacaksın.

Hocam klavye mouse kulaklık falan bunlar dert değil benim için şu anlık kasa yeter öneride bulunabilirsiniz.

Hocam klavye mouse kulaklık falan bunlar dert değil benim için şu anlık kasa yeter öneride bulunabilirsiniz.

Bir de hocam APU sistemler daha ucuza geliyor ve performansları gayet iyi bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı