8+4 GB RAM Çalışmama Sorunu

Daha fazla  
8+4 GB RAM'im var, 8 GB'yi görmüyor. Nasıl çalışır?

saddfsg.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart marka ve modelin nedir?
BIOS sürümün güncel mi?
Tek model halinde 8 GB çalışıyor mu?

Ayriyeten uygulama belleğini görüyor. Ben bir sorun göremedim.

Anakart marka ve modelin nedir?
BIOS sürümün güncel mi?
Tek model halinde 8 GB çalışıyor mu?

Ayriyeten uygulama belleğini görüyor. Ben bir sorun göremedim.
Programda çalışıyor lakin PC görmüyor. BİOS'ta da görünmüyor. RAM tek başına taktığımda PC çalışıyor fakat ekran ve klavye çalışmıyor bir de bu RAM'ın AMD uyumlu olduğunu duydum sizce doğru mu? RAM'lar işlemci ayırır mı anakartı? ECS H61H2-MV (V1.0)

Programda çalışıyor lakin PC görmüyor. BİOS'ta da görünmüyor. RAM tek başına taktığımda PC çalışıyor fakat ekran ve klavye çalışmıyor bir de bu RAM'ın AMD uyumlu olduğunu duydum sizce doğru mu? RAM'lar işlemci ayırır mı anakartı? ECS H61H2-MV (V1.0)
Yerlerini değiştirdiniz mi hocam? Bende de aynısı vardı. Sadece CL değerleri farklıydı birisi CL 17 diğeri ise CL 16 4+8 GB kullanıyorum şu anda.

Sizin ki tek 8GB RAM çalışıyor mu acaba benimkinde ekran ve klavye çalışmıyor 8 GB RAM'de.
Slot farkı var sizinkinde bendekinde sol tarafta 8 sağ tarafta 4 GB RAM koyulu isterseniz slot değiştirip deneyin.

Denedim olmadı. Ayriyetten tek başına görüntü gelmiyor. 8 GB'de ondan dolayı 4+4 kullanıyorum 12'ye çeviremedim bir türlü.
BİOS'tan ayarlar vardı Youtube'a yazın orada veriliyor bilgiler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı