8-9 bin TL KPSS çalışmak için hangi tablet alınmalı?

neverander

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben KPSS çalışmak için tablet alacağım. Tableti sadece video izlemek ve test çözmek için kullanacağım. Not tutmak için tablete gerek duyacağımı düşünmüyorum. Dolayısıyla kalemli bir tablet lazım. Bütçem 8-9k civarı.
Lenovo Tab M11 düşündüm ancak inceleme çok fazla yok. Sadece video ve test çözmek için işimi görür diye en çok aklıma yatan oydu.
Samsung S6 Lite ise 4 GB RAM'i dolayısıyla korkutuyor. Para veriyoruz sonuçta.
Samsung S9 FE bütçemi aşıyor onu söyleyecek arkadaşlar için.

Tavsiyelerinize açığım. Şimdiden çok teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Ben KPSS çalışmak için tablet alacağım. Tableti sadece video izlemek ve test çözmek için kullanacağım. Not tutmak için tablete gerek duyacağımı düşünmüyorum. Dolayısıyla kalemli bir tablet lazım. Bütçem 8-9k civarı.
Lenovo Tab M11 düşündüm ancak inceleme çok fazla yok. Sadece video ve test çözmek için işimi görür diye en çok aklıma yatan oydu.
Samsung S6 Lite ise 4 GB RAM'i dolayısıyla korkutuyor. Para veriyoruz sonuçta.
Samsung S9 FE bütçemi aşıyor onu söyleyecek arkadaşlar için.

Tavsiyelerinize açığım. Şimdiden çok teşekkürler.
Samsung A9 alabilirsin ama kalemi yok diye biliyorum. Kalemi başka yerden de temin edebilirsin.

Samsung A9 alabilirsin ama kalemi yok diye biliyorum. Kalemi başka yerden de temin edebilirsin.

Berbat bir tablet. Zaten kalemli istiyorum demiş.

S6 Lite alınabilir. 4 GB RAM az olabilir ama M11 de 4 GB RAM'li değil mi?

Berbat bir tablet. Zaten kalemli istiyorum demiş.

S6 Lite alınabilir. 4 GB RAM az olabilir ama M11 de 4 GB RAM'li değil mi?

M11'in 8 GB ve 4 GB RAM'lisi var sanırım.
S6 Lite bir süre sonra kasıyor falan diyorlar. 2024 modeli çıkmış ama pek bir şey anlayamadım. Çok anlamıyorum bu tür şeylerden zaten.

M11'in 8 GB ve 4 GB RAM'lisi var sanırım.
S6 Lite bir süre sonra kasıyor falan diyorlar. 2024 modeli çıkmış ama pek bir şey anlayamadım. Çok anlamıyorum bu tür şeylerden zaten.

M11'in 8 GB RAM'lisini gördüm. Alıp geçebilirsiniz derim. Pişman edecek gibi durmuyor. S6 Lite 2024 versiyonla da aralarında uçurum fark yok. İsteklerinizi karşılar.

M11'in 8 GB RAM'lisini gördüm. Alıp geçebilirsiniz derim. Pişman edecek gibi durmuyor. S6 Lite 2024 versiyonla da aralarında uçurum fark yok. İsteklerinizi karşılar.

Ben de öyle düşündüm gayet F/P duruyor çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı