8 Adet Sanal Bilgisayar Kurma

170553

Kilopat
Merhaba
Tek çekirdek ve 2 GB RAM'den oluşan 8 sanal bilgisayar kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Gerçekten çok uğraştım ama yapamadım. Ücretsiz olmalı. Halihazırdaki bilgisayarım 4 GB RAM ve 4 çekirdek işlemciye sahip lazım olursa diye yazdım. @BilgisayarKurdu

Son düzenleme:
Dedicated server tarzı bir şey mi yapmak istiyorsun? Donanımın makineyi sunucu yapmak için pek uygun değil yalnız. Yani bu konu hakkında daha bilgili kişilerin yardımı için sisteminizi komple yazmalısınız.

Hocam benim bilgisayarım ile olmasada olur.Online yapılabilecek birşey olmaz mı ?Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var.Azure diye birşeyden bahsediyorlardı pek anlamadım.

Merhaba
Tek çekirdek ve 2 GB RAM'den oluşan 8 sanal bilgisayar kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Gerçekten çok uğraştım ama yapamadım. Ücretsiz olmalı. Halihazırdaki bilgisayarım 4 GB RAM ve 4 çekirdek işlemciye sahip lazım olursa diye yazdım. @BilgisayarKurdu

VMWare Workstation kullanabilirsin. Fakat bilgisayar 4GB RAM ve 4 çekirdek işlemciye sahipken 2GB RAM den oluşan 8 sanal PC nasıl kuracaksın onu anlamadım :)

Hocam
VMWare Workstation kullanabilirsin. Fakat bilgisayar 4GB RAM ve 4 çekirdek işlemciye sahipken 2GB RAM den oluşan 8 sanal PC nasıl kuracaksın onu anlamadım :)
Hocam benim PC ile yapalım demedim lazım olursa diye yazdım özellikleri.
Hocam sağolun üye oldum fakat birden fazla sanal makine kurunca Ban yiyormuş hesap ücretsiz aboneliklerde

Hocam
Hocam benim PC ile yapalım demedim lazım olursa diye yazdım özellikleri.

Hocam sağolun üye oldum fakat birden fazla sanal makine kurunca Ban yiyormuş hesap ücretsiz aboneliklerde

Anladım hocam en rahat VMWare Workstation kulllanırsınız. Kullanımı çok basit sorunsuz ben oyun oynarken multi yapmak için kullanıyordum :)

Peki şöyle yapsak tek çekirdekli 2 Gb Ram ve Windows ile beraber 30 GB HDD li 8 makineyi kursam böyle olur mu ?Bunlar bana yeter de artar :)
Anladım hocam en rahat VMWare Workstation kulllanırsınız. Kullanımı çok basit sorunsuz ben oyun oynarken multi yapmak için kullanıyordum :)
Tam yapmak istediğim şey bu işte :)
Oyunda 8 multi hesap yapmak :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı