8 ayda nasıl vücut yapılabilir?

myx987

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, genetiği iyi bir insanım hayatım boyunca hiç spor salonuna gitmedim. Yaptıysam da yürüyüş tarzı sahil vs. 17 yaşındayım 2025 yazına kadar sizce gelişebilir miyim? Ama ne yazık ki hiçbir şey bilmiyorum bu gerekli supplement ek-vitamin olsun onları doktor kontrolüyle almayı düşünüyorum. Veya hani ihtiyaç da var mı onu da bilmiyorum bana en iyi bir şekilde 2025 yaz ayına kadar güzel bir vücut yapmam için neler gerekiyor internetten program almayı düşünüyorum ama bilemiyorum. Yalnızca tek sıkıntım diz kapağım yerinden çıkıyor ters bir hareket veya çok zorlarsam bu korkuda var 3 senedir bahane edip durdum vücudum değişti artık kilodan rahatsız oluyorum bunun bana bir sıkıntısı olur mu yani dizimi zorlamadan hareketler vardır diye düşünüyorum. He bu arada lazım olur mu bilmiyorum ama boyum 1.75 kilom 104 ne yazık ki. Teşekkür ettim şimdiden

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, genetiği iyi bir insanım hayatım boyunca hiç spor salonuna gitmedim. Yaptıysam da yürüyüş tarzı sahil vs. 17 yaşındayım 2025 yazına kadar sizce gelişebilir miyim? Ama ne yazık ki hiçbir şey bilmiyorum bu gerekli supplement ek-vitamin olsun onları doktor kontrolüyle almayı düşünüyorum. Veya hani ihtiyaç da var mı onu da bilmiyorum bana en iyi bir şekilde 2025 yaz ayına kadar güzel bir vücut yapmam için neler gerekiyor internetten program almayı düşünüyorum ama bilemiyorum. Yalnızca tek sıkıntım diz kapağım yerinden çıkıyor ters bir hareket veya çok zorlarsam bu korkuda var 3 senedir bahane edip durdum vücudum değişti artık kilodan rahatsız oluyorum bunun bana bir sıkıntısı olur mu yani dizimi zorlamadan hareketler vardır diye düşünüyorum. He bu arada lazım olur mu bilmiyorum ama boyum 1.75 kilom 104 ne yazık ki. Teşekkür ettim şimdiden.

2025 yazına kadar kaslı bir vücut yapman zor olabilir ama rahatça kendi kilona ulaşırsın. Yapman gereken şey kalori açığı bırakıp, çok düşürmemek şartıyla düşük karbonhidrat ve güzel bir antrenman programıyla kilo verirsin. Supplemente de gerek yok. En azından kilo verirken, çünkü yağ yakıcı supplement diye bir şey yok bunlara inanma. İnternetten program almak kadar saçma bir şey yok hocam geneli kopyala yapıştır program veriyor, işini hakkıyla yapan muhakkak vardır ama çok zor bulursun. Başka bir sorun varsa sorabilirsin.

2025 yazına kadar kaslı bir vücut yapman zor olabilir ama rahatça kendi kilona ulaşırsın. Yapman gereken şey kalori açığı bırakıp, çok düşürmemek şartıyla düşük karbonhidrat ve güzel bir antrenman programıyla kilo verirsin. Supplemente de gerek yok. En azından kilo verirken, çünkü yağ yakıcı supplement diye bir şey yok bunlara inanma. İnternetten program almak kadar saçma bir şey yok hocam geneli kopyala yapıştır program veriyor, işini hakkıyla yapan muhakkak vardır ama çok zor bulursun. Başka bir sorun varsa sorabilirsin.
Hocam bizim burada MACfit var ama hani bilmiyorum tam içerisi nasıl dönüyor süreç olarak hocalar vs parayla deniliyor. Yani illaki biri yardımcı olur felan diyorum içimden ama. Hocam kaslı vücut evet biraz zor olacak biliyorum. Ama hani o yaz ayına kadar bir kaslı görünüm elde etme imkanım yokmu?

Hocam bizim burada MACfit var ama hani bilmiyorum tam içerisi nasıl dönüyor süreç olarak hocalar vs parayla deniliyor. Yani illaki biri yardımcı olur felan diyorum içimden ama. Hocam kaslı vücut evet biraz zor olacak biliyorum. Ama hani o yaz ayına kadar bir kaslı görünüm elde etme imkanım yokmu?
Eğer dişinizi sıkarsanız, sert bir diyetle olabilir ama ne kadar sağlıklı olur bilemem. Kaslıdan kastınız ne bilmiyorum ama 1 senede parçalı bir vücut yapmanız neredeyse imkansız. En fazla yağ yakarsınız vücudunuzun hatları belirginleşir. Biraz da kas eklerseniz ortalam bir insandan daha kaslı gözükürsünüz.

Eğer dişinizi sıkarsanız, sert bir diyetle olabilir ama ne kadar sağlıklı olur bilemem. Kaslıdan kastınız ne bilmiyorum ama 1 senede parçalı bir vücut yapmanız neredeyse imkansız. En fazla yağ yakarsınız vücudunuzun hatları belirginleşir. Biraz da kas eklerseniz ortalam bir insandan daha kaslı gözükürsünüz.
Tabi hocam istediğim parçalı bir vücut ama anladım yani hemen olacak birşey değil :) Vücudum belirgin olsun yeterli benim için şuanda. Teşekkür ederim hocam.

Hocam vitamine gerek var mı?

Vitaminlerinizi kontrol ettirin, düşük olan vitaminlerin deteğini alın. Onun harici ZMA ve D3 önerebilirim. Bu önerdiklerim elzem değil sadece yardımcı olabilirler. Önemli olan eksik vitaminlerini alman. Eğer kas krampları vs. yaşarsan Magnezyum takviyesi alabilirsin.

Vitaminlerinizi kontrol ettirin, düşük olan vitaminlerin deteğini alın. Onun harici ZMA ve D3 önerebilirim. Bu önerdiklerim elzem değil sadece yardımcı olabilirler. Önemli olan eksik vitaminlerini alman. Eğer kas krampları vs. yaşarsan Magnezyum takviyesi alabilirsin.
Ben çinko aldım kasta önemliymiş ama kahvaltı sonrasımı akşammı alsam bilemedim.
ZMA alsaydım keşke gittim kapsül çinko aldım supreme bişeydi markası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı