1card1
Hectopat
- Makaleler
- 1
Spor salonuna gidecek misiniz? Veya ev imkanlarınız nelerHocam yaş 23 boy 1.85 97kgyim ne önerirsiniz? Göbek çıktı yağ fazla var. günde 45dk yürüyüş yapıyorum.
Spor salonuna gidecek misiniz? Veya ev imkanlarınız nelerHocam yaş 23 boy 1.85 97kgyim ne önerirsiniz? Göbek çıktı yağ fazla var. günde 45dk yürüyüş yapıyorum.
Spor salonuna gidecek misiniz? Veya ev imkanlarınız neler.
Aletler var mı? @keny0u
ek olarak yaklasık 5-6 aydır ekmek yemiyorum ama yağlar erimiyor göbek olduğu gibi duruyor.Aletler yok, önerirseniz alırım. Bütçem 300TL yeterli mi?
Bunu alıp hayatınızı degistirebilirsinizAletler yok, önerirseniz alırım. Bütçem 300TL yeterli mi?
ek olarak yaklasık 5-6 aydır ekmek yemiyorum ama yağlar erimiyor göbek olduğu gibi duruyor.
Bunu alıp hayatınızı degistirebilirsiniz.
Attıgım videoyu uygulayabilirsiniz biraz agırdır ama alısırsınız. Setleri ilk 1-2 hafta 5er set olarak yapabilirsiniz. En baştaki incline press yani çarpaz oturuş yerine dümdüz yerde oturun ve bench press/dumbell press yapın. <-- bunu ve deadlift'i aksatmayın. Onun dışında yürüyüş koşu falan kafanıza göre takılın haftada 1 kere yapın.Önerin nedir ne yapmam gerekir? Program olarak.
Attıgım videoyu uygulayabilirsiniz biraz agırdır ama alısırsınız. Setleri ilk 1-2 hafta 5'er set olarak yapabilirsiniz. En baştaki incline press yani çarpaz oturuş yerine dümdüz yerde oturun ve bench press/dumbell press yapın. <-- bunu ve Deadlift'i aksatmayın. Onun dışında yürüyüş koşu falan kafanıza göre takılın haftada 1 kere yapın.
Pilav ekmek hamburger makarna falan yemeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.