8 aylık G29 ile Apple Watch Series 9 takas edilir mi?

werst06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W
Kullanmadığım 8 aylık Logitech G29 direksiyon setim var, Ankara'da yaşıyorum. Bu ürünümü ikinci el satış sitelerinde ilana koydum, mesaj soran arayan kişiler vardı ancak ücreti düşük tutmuşlardı. Benimde Apple marka bir saate ihtiyacım olduğundan bugün birisini buldum ve iletişime geçtim, sizce Nisan ayında alınmış Apple Watch Series 9 (41mm) ile takas etmeli miyim? Not: Üstüne ek 1000 TL daha almaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmadığım 8 aylık Logitech G29 direksiyon setim var, Ankara'da yaşıyorum. Bu ürünümü ikinci el satış sitelerinde ilana koydum, mesaj soran arayan kişiler vardı ancak ücreti düşük tutmuşlardı. Benimde Apple marka bir saate ihtiyacım olduğundan bugün birisini buldum ve iletişime geçtim, sizce Nisan ayında alınmış Apple Watch Series 9 (41mm) ile takas etmeli miyim? Not: Üstüne ek 1000 TL daha almaktayım.
Kendiniz kullanacaksanız ve erkekseniz etmeyin bence 41mm çok küçük , sakil durur

SE 2. nesil 44 mm var, ancak üstüne 1500 lira teklif etmekte ona ne düşünürsün hocam?
Kullanırım diyorsanız olabilir , bende series 9 var hediye geldiği için kullanıyorum sırf. Yoksa bomboş bir şey bence akıllı saat ama dediğim gibi siz kullanırım bence kullanışlı diyorsanız makul takas.

Logitech G29 satılmadığından dolayı takas için sormuştum watch satan kişilere, aklımda da vardı ancak 8-9 liralık olanlardan vardı açıkcası. Yine uygun fiyata koydum ama satın almak isteyenler pek oralı olmadıklarından hocam elimde kalmasından iyidir diye düşünüyorum takas olayı.

Logitech G29 satılmadığından dolayı takas için sormuştum watch satan kişilere, aklımda da vardı ancak 8-9 liralık olanlardan vardı açıkcası. Yine uygun fiyata koydum ama satın almak isteyenler pek oralı olmadıklarından hocam elimde kalmasından iyidir diye düşünüyorum takas olayı.
Madem satılmıyor o zaman takasla gitsin kral

Madem satılmıyor o zaman takasla gitsin kral
O yüzden reis hangisi terich edilmeli hangisi daha karlı gözüküyor. Alış/Satışı kolaydır, sen watch modellerinden biraz anlıyor gibisin bir tüyo verirsen sevinirim.

Yada hangisinin özellikleri daha iyidir, watch 9 daha iyi gibi gözüküyor her halükarda zatende. Kendim Mac, airpods, airpods pro, İphone kullandım aldım, sattım ama hiç watch ne kullandım ne aldım sattım o yüzden sormaktayım.

O yüzden reis hangisi terich edilmeli hangisi daha karlı gözüküyor. Alış/Satışı kolaydır, sen watch modellerinden biraz anlıyor gibisin bir tüyo verirsen sevinirim.

Yada hangisinin özellikleri daha iyidir, watch 9 daha iyi gibi gözüküyor her halükarda zatende. Kendim Mac, airpods, airpods pro, İphone kullandım aldım, sattım ama hiç watch ne kullandım ne aldım sattım o yüzden sormaktayım.
Hocam watchlardan çok anlamam da özellik olarak tabii ki series 10 ve ultradan sonra 9 geliyor

Hocam watchlardan çok anlamam da özellik olarak tabii ki series 10 ve ultradan sonra 9 geliyor
Bende çok bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum hocam, direksiyon setini shifter dahil 8000'e almıştım. Saati hiç bilemedim 10'a satabilirim herhalde.

Biraz düşündüm hocam, watch yerine sadece nakit olarak satsam daha iyi gibi. Satılmazsada bana bir zararı dokunmuyor, öylece duruyor kutusunda nasıl olsa elbet satılacaktır. Detayların için teşekkürler, watch o kadarda düşündüğüm kadar yokmuş. Alış-satış işleride sıkıcı gibi gözüküyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı