8 GB RAM ile 4.6 GB donanıma ayrılmış gözüküyor

burk19

Hectopat
İşlemci
AMD A8 7650K
Arkadaşlar merhaba, bende 8 GB RAM var ama donanıma ayrılmış olan 4.6 GB gösteriyor ve kullanılabilir 3.4 GB olarak gözüküyor. Fotoğraf ekledim. Ekran kartım yok acaba o yüzden olabilir mi? Ekran kartı yerine kullanılan gibi. Çok oyun oynamıyorum ama oynadıklarıma etki etmese yeterlidir. PC 64 Bit. Nasıl çözebilirim?

IMG_20230218_200833.jpg

Hocam Windows+r yapıp msconfig yazın sonra önyükleme gelişmiş seçenekler bellek üst sınırı var onu kapatın

Hocam Windows+r yapıp msconfig yazın sonra önyükleme gelişmiş seçenekler bellek üst sınırı var onu kapatın

Hocam Windows+r yapıp MSConfig yazın sonra önyükleme gelişmiş seçenekler bellek üst sınırı var onu kapatın.

Hocam Windows+r yapıp MSConfig yazın sonra önyükleme gelişmiş seçenekler bellek üst sınırı var onu kapatın.

Hocam sanırım bunu formattan önce denemiştim ama işe yaramamıştı.

Hocam eğer PC performansını etkilemezse uğraşmam zaten çözmeye.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, bende 8 GB RAM var ama donanıma ayrılmış olan 4.6 GB gösteriyor ve kullanılabilir 3.4 GB olarak gözüküyor. Fotoğraf ekledim. Ekran kartım yok acaba o yüzden olabilir mi? Ekran kartı yerine kullanılan gibi. Çok oyun oynamıyorum ama oynadıklarıma etki etmese yeterlidir. PC 64 Bit. Nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 1674135

Daha konu başlığına bakınca kesin AMD'dir demiştim evet maalesef AMD imiş. Ekran kartı da yok AMD RAM hırsızıdır.

Genel kullanım da her işi yapar. Oyunlar için bir şey diyemem. Her oyun farklı özellik ister.

Hocam 8 GB takılı birazı ekran kartı için gidiyor sanırım ben öyle düşünüyorum ilk kullandığım zamanlar yoktu böyle bir sorun ama zaman geçtikçe olmus olabilir.

Aşağı taraftan GPU 0'a adanmış belleğe bakabilir misiniz?

Aşağıda donanıma ayrılmış 18.5 MB yazıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230218_202735.jpg
    IMG_20230218_202735.jpg
    462,4 KB · Görüntüleme: 38

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı