HP servisi arayıp yardım isteyebilirsiniz. Nereden kapanacağını biliyorlardır.BIOS içinde advanced menüsü yok bende de. Halledemedim.
İçerisinde advanced menüsü yoksa ne gibi bir yardım edebilirler ki?HP servisi arayıp yardım isteyebilirsiniz. Nereden kapanacağını biliyorlardır.
Dostum farklı yerde olabilir. Adamlar servis bilmeleri lazım.İçerisinde advanced menüsü yoksa ne gibi bir yardım edebilirler ki?
Nasıl devreye sokacağımı tam olarak bilmiyorum. Şuan bilgisayarımda iyi bir oyunda yüklü değilGPU'nuzu devreye soktuğunuzdada mı 5,9 GB olarak gözüküyor?
Anladığım kadarı ile normal kullanımda APU'yu kullanıyor. Bu durumda RAM'den alıyor. Oyunlarda hariciyi ekran kartı NVIDIA değil mi?HP servisini aradığımda oyunlarda harici ekran kartı devreye gireceği zaman RAM miktarı tam olarak yani 8 GB ın tamamı kullanılabilir oluyormuş. Bana böyle bir bilgi verdiler.
Normal kullanımda APU'yu kullanıyor oyunlarda ise harici ekran kartı NVIDIA devreye giriyormuş. Şuan Football Manager oynuyorum ama görev yöneticisinde RAM miktarı hala 5.92 olarak gözüküyor. Tam olarak değerleri nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum. Ama bir kasmada yaşamıyorum. Çok garip.Anladığım kadarı ile normal kullanımda APU'yu kullanıyor. Bu durumda RAM'den alıyor. Oyunlarda hariciyi ekran kartı NVIDIA değil mi?
Şöyle yap NVIDIA denetim masasını ac ve 3D ayarlara gel. Orada genel ayarlarda olamasi lazım. Otomatik kullanımı sadece NVIDIA olarak sec düzelecek mi sorunun bak.Normal kullanımda APU'yu kullanıyor oyunlarda ise harici ekran kartı NVIDIA devreye giriyormuş. Şuan Football Manager oynuyorum ama görev yöneticisinde RAM miktarı hala 5.92 olarak gözüküyor. Tam olarak değerleri nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum. Ama bir kasmada yaşamıyorum. Çok garip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.