8 GB RAM kullanılabilir miktar 5.94 GB

Normalde APU olmasa anakartta sorun var derdim ama sistemin APU imiş. Bu sorunu yaşamıştım çünkü anakart sorunlu çıkmıştı başka anakartta aynı donanımları kullanınca sorunsuz olmuştu.

1566161611316.png

Direkt 5.94 yazıyor. Kullanılabilir miktar kısmı da gitti.
RAM yetersiz olduğu için PES 2018 oynayamıyorum. 8 GB RAM istiyor benimki 5.94 gözüküyor.

Son düzenleme:
Önceden kullanılabilir miktar yazısı varken şimdi yok. RAM'i 6 GB görüyor bilgisayar.
BIOS'tan paylaşımlıyı nasıl kapatabilirim? Girebildiğim oyunlara giremiyorum.

Son düzenleme:
Önceden kullanılabilir miktar yazısı varken şimdi yok. RAM'i 6 GB görüyor bilgisayar.
Arkadaşım bakın yazmışlar, görüntü alamazsın. Ekran kartın yok APU kullanıyorsun. İşlemci üzerinde VRAM olmadığı için, senin taktığın bellekten yiyor. Çaresi ucuz bir ekran kartı alman.

Bizimle dalgamı geçiyorsun? Kapatırsan görüntü alamassin diyoruz bir problem yok APU sistem de normal bir durum konuyu kapatalım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı