Aynı problemi yaşıyorum maalesef çözüm bulamadım. Sanırım BIOS'tan grafik belleğini düşürmek gerek.
Burada da yanlış bilgi var. APU'lar genelde 2 GB bellek kullanıyor, kullanıcı kendisi özellikle BIOS'ta ayar yapmadı ise.
Kendi konunu açtın mı peki?
Burada da yanlış bilgi var. APU'lar genelde 2 GB bellek kullanıyor, kullanıcı kendisi özellikle BIOS'ta ayar yapmadı ise.
Kendi konunu açtın mı peki?
Sorun yok 4 GB'ını sistem kullanıyor işte.
MSConfig > Önyükleme > Gelişmiş seçenekler bellek üst sınırını kapatın.
Tamamından emin olmamakla birlikte bazı Intel UHD'ler 4 GB RAM kullanıyor diye biliyorum. Ayrıca 11. Nesil Intel işlemcilerle beraber gelen Iris de yine 4 GB kullanıyor diye biliyorum. AMD tarafında ise Ryzen 5 ve 7 serisinde Radeon graphic 500 MB civarı RAM kullanıyor. Konu sahibi işlemcisini ve kaç slota toplam kaç GB RAM takmış yazsa konu daha anlaşılır olacak.
Hocam sizin işlemciniz ne ve sisteminizde tek slot 8 GB RAM mi var yoksa yükseltme yaptınız ve sistem sonradan taktiğiniz RAM'i görmüyor mu?
Yarın konularını bulup, birleştirip sana bu saçma cevabı verenlere de üçer saat uyarı vereceğim. Şu RAM konusunda basmakalıp cevap vermemeyi öğrenecekler.2 kere açmıştım. Bana da sistem kullanıyor demişlerdi.
Yarın konularını bulup, birleştirip sana bu saçma cevabı verenlere de üçer saat uyarı vereceğim. Şu RAM konusunda basmakalıp cevap vermemeyi öğrenecekler.
8 GB RAM'in ortalama 4 GB RAM'i zaten Windows'a gidiyor hocam nasıl grafik belleğe ayırsın 4 GB'ını?
O zaman 4 GB RAM ile Windows 10 kullanan birisinin hiç RAM'i yok mu oluyor? Yanlış bilgi vermeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.