8 GB VRAM 3070 pişmanlık mıdır?

Agabak

Hectopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 7600X.
ASUS Prime B650 Plus DDR5 6400MHz.
Kingston Fury 32 GB (2x16) 5200 MHz CL40.
ASUS Dual GeForce RTX 3070 OC.
ASUS TUF Gaming 650W Bronze.
ASUS TUF Gaming LC 240 ARGB 240 mm.

Arkadaşlar böyle bir sistem aldım şubat ayında ama sonra çıkan 8 GB VRAM videoları gözümü çok korkuttu. Henüz bir monitör almış değilim 1080p monitörde oynuyorum 2K monitör almayı düşünüyordum fakat VRAM videoları gözümü çok korkuttu. Zaten ekran kartını önümüzdeki sene değiştireceğim gözüyle aldım ama ya ekran kartını satamazsam diye kuşkulandım. Yani 3070 aldığım için pişman olmalı mıyım? Beni aydınlatın.

DLSS Destekli oyunlarda 3070 ekran kartı ile iyi performans alırsın 2k da dostum gözün korkmasın ama şu kesindirki performans olarak amd nin ekran kartları Fiyat Performans dır

Bana karlısa fazla abartılan bir konu, şu an da 1080P'de 8 GB VRAM oyunların %99.9'unda yeterli geliyor, 2-3 oyun haricinde VRAM aşmıyor. 2K da sıkıntı olabilir veya 3-4 sene içerisinde çıkacak oyunlarda da 8 GB VRAM'in yetersiz geleceği oyunlar illaki çıkacaktır. Ama o kadar abartılacak bir şey değil zaten almışsınız 5000 serisi çıktığında ona geçersiniz ya da 4070 Super çıkınca ona geçersiniz şimdilik gayet yeterli.

Bana karlısa fazla abartılan bir konu, şu an da 1080P'de 8 GB VRAM oyunların %99.9'unda yeterli geliyor, 2-3 oyun haricinde VRAM aşmıyor. 2K da sıkıntı olabilir veya 3-4 sene içerisinde çıkacak oyunlarda da 8 GB VRAM'in yetersiz geleceği oyunlar illaki çıkacaktır.
2k da kaldırır sistem reis

DLSS i açsın birşey olmaz oynar mis gibi grafikleri ortaya çeker oynar birşey olmaz ondan

2K da kaldırır sistem reis.

DLSS'i açsın bir şey olmaz oynar mis gibi grafikleri ortaya çeker oynar bir şey olmaz ondan.

Her oyunu kaldırır amaç zaten biraz fanteziye kaçtığı için böyle oluyor adam o kadar para veriyor ama ekran kartı VRAM yetersiz geldiği için oyunları ultrada oynayamıyor mesele de bu zaten, diğer yandan yüksek ayarlarda zaten oynayabilir.
Bence kimse istemez 20k verip bir sistem alıp ultrada drop yemeyi.

AMD Ryzen 5 7600X.
ASUS Prime B650 Plus DDR5 6400MHz.
Kingston Fury 32 GB (2x16) 5200 MHz CL40.
ASUS Dual GeForce RTX 3070 OC.
ASUS TUF Gaming 650W Bronze.
ASUS TUF Gaming LC 240 ARGB 240 mm.

Arkadaşlar böyle bir sistem aldım şubat ayında ama sonra çıkan 8 GB VRAM videoları gözümü çok korkuttu. Henüz bir monitör almış değilim 1080p monitörde oynuyorum 2K monitör almayı düşünüyordum fakat VRAM videoları gözümü çok korkuttu. Zaten ekran kartını önümüzdeki sene değiştireceğim gözüyle aldım ama ya ekran kartını satamazsam diye kuşkulandım. Yani 3070 aldığım için pişman olmalı mıyım? Beni aydınlatın.
steamde bile gtx 1650 en çok tercih edilen kart kafana çok takma tkaınca kafayı yiyorsun rahat edemiyorsun sen keyfini çıkar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı