8 Mbps ile GTA 5 indirmek

randomname1234

Decapat
Müşteri hizmetlerinin 8, Türk Telekom testlerinin 7 Mbps dediği sınırsız ama rezalet internetim GTA 5'i ne kadar sürede indirir? Fiber altyapının asla gelmeyeceği rezalet bir yerde yaşıyorum. Gerçi bu konuda hepimizin kazıklandığı bir ülkede yaşıyoruz ama neyse. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5’in 63 GB olduğunu varsayarsak, ayrıca 8 Mbps saniyede 1 MB indiriyorsa, 63.000 MB’den 63.000 saniye sonra oyununuzu oynayabilirsiniz. 😁

Düzenleme: 80 GB’ymiş. 80.000 saniye sonra oyununuz hazır.

Son düzenleme:
Müşteri hizmetlerinin 8, Türk Telekom testlerinin 7 Mbps dediği sınırsız ama rezalet internetim GTA 5'i ne kadar sürede indirir? Fiber altyapının asla gelmeyeceği rezalet bir yerde yaşıyorum. Gerçi bu konuda hepimizin kazıklandığı bir ülkede yaşıyoruz ama neyse. :D

Hocam Steam'de zaten yazar kalan süre.
Cracklı indiriyorsanda yeni Truva Atları'n hayırlı olsun.

Ha bu arada bizim burada bir internet sağlayıcısı buldum. İsim EMA İnternet tarifeler ilden ile değişiyor ama, Kayseri'de sınırsız 8mbps ayda 30tl, 16mbps ayda 40 tl. İstersen senin yaşadığın yerde destekleniyorsa bir dene. Tanıdığım kullananlar var oldukça iyi duruyor. Dolandırıcılık değil hem Türk telekom falan iş ortaklarımıymış neymiş :D
Bir bak istersen: Ema Telekom İnternet Bilişim Hizmetleri
Edit: Müşteri hizmetleri numarasını buldum : 0850 840 98 83
Edit 2: Modlar ben reklam elemanı falan değilim yanlış anlamasın kimse.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı