randomname1234
Decapat
Download Time Calculator'a göre 80 GB'lık indirme 1 gün sürüyor. Bu arada oyun Steam üzerinden alındı, helalinden. 
Eki Görüntüle 416497
Şimdi bu sistem ininal kart gibi ön ödemeli. Para yükleyip istediğin tarifeyi alıyorsun ama bizim tanıdık buranın yetkilisi biz parayı elden veriyoruz. Normalde 16mbps'ydi 40 tl veriyorduk, bu ay bitti biz de ona açtırsın diye söyledik o da 8mbps yüklemiş.
Bu arada bi not düşelim: Steam Community :: M£#mute! (ekleyin rekabetçi girelim)
Hayır. Dedim ya normalde sistemden açtırıyorsunuz siz. Mesela 2 ay da yükleyebilirsiniz. Biz buranın yetkilisiyle iletişime geçip yaptırıyoruz.Farketmemişim kusura bakmayın benim rankım yok yeni başladım bide oyunu beleş versiyonunu oynuyorum. Ha birde bu ay bitti bizde ona açtırsın diye söyledik derken ne demek istediniz gecikmeye karşı toleransları yok galiba ?
Hayır. Dedim ya normalde sistemden açtırıyorsunuz siz. Mesela 2 ay da yükleyebilirsiniz. Biz buranın yetkilisiyle iletişime geçip yaptırıyoruz.
Merkez İzmir hocam.Sen söylemesen hayatta böyle bir şeyin olduğunu bilemezdim hele Kayseride? Siddin sene.
Merkez İzmir hocam.
Ankara'da da muhtemelen vardır.
Adres Tunalı Hilmi olunca Ankara sanmıştım.Öğrenciyiz Mersinde Mersinde de varmışta tahattütler tutuyor beni yoksa gerçekten az önce bahsi geçen internetten almaya gidiyordum.
Adres Tunalı Hilmi olunca Ankara sanmıştım.
Bu sistemin taahhütü yok ama 200-250 tl kurulum ücreti var.
Adres Tunalı Hilmi olunca Ankara sanmıştım.
Bu sistemin taahhütü yok ama 200-250 tl kurulum ücreti var ve taşınırken sistemi söküp yanında götürebilirsin (tabi gittiğin yerde varsa).
veya balkona yerleştiriliyor. Hangisi müsaitse...Okudum sitesinde anten gibi bir şey yerleştiriliyormuş sanırım çatıya
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.