8 Mbps İndirme Hızı Nasıldır?

O zaman şansınız yok, fiber diye bu yavaş internete katlanmak zorundasınız. 53 TL'ye mi ne VodafoneNet'ten 16 Mbps ADSL kullanıyoruz.

Gerçi bir dönem TTNet olduğu dönemde +5 TL ile 8 Mbps'lik internetimizi 16 Mbps'ye yükseltmiştik. Şansınızı deneyebilirsiniz paket değişikliği için. Cayma bedeli falan filan ödemeyecekseniz ve fiyatı uygunsa geçebilirsiniz.

8 Mbps = 1 MB/s yapıyor. Yani 2019 yılı için oldukça kötü bir internet hızınız var, utanmadan 75 TL para alıyorlar bunun için. 75 TL'ye 35 Mbps alıyorum.

Mümkünse TurkNet, Millenicom, Netspeed gibi firmalara geçin.
Türknet kullanıyorum 12 Mbps maksimum internet hızı demişlerdi, iyi tamam. Daha sonra internette kesilmeler başladı. Bende sordum modeminiz en fazla bunu destekliyor dedi yoksa kesilmeler oldu dedi. Nasıl olur yani Türk Telekom bunu kurarken 250 TL modem parası aldı hem. CS:GO'da ping 110 ne anladım ben bu işten?

8 Mbps diye bağlattık, aldığım maksimum hız 6,5 Mbps, stabil olarak 6 Mbps. Youtube'dan 1440P'ye kadar olan videoları donmadan açabiliyor, online film izleme platformlarındaki 1080p olan filmlerin büyük bir çoğunluğunda takılmalar oluyor. 8 Mbps hızında internet almayı düşünen arkadaşlara tavsiye etmiyorum (Özellikle de Vodafone'dan alacak olanlara). Akıcı bir internet ve oyun deneyimi için 16 Mbps'ten aşağısı kurtarmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı