4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 1 Ocak 2022 #1 Soru bu arkadaşlar. Nesneyi mi, Zarf Tümlecini mi soruyor anlamadım. Kısacası altı çizili cümle hangi ögeyi kast ediyor?
Soru bu arkadaşlar. Nesneyi mi, Zarf Tümlecini mi soruyor anlamadım. Kısacası altı çizili cümle hangi ögeyi kast ediyor?
Çözüm ItsAllGoodman 1 Ocak 2022 463895 dedi: Cevap anahtarında C gözüküyor, nasıl sorusunu soruyorduk galiba durum için. İşte o hangi ögenin sorusu onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zarf tümleci işte. Sadece dolandırarak sormuş. O yüzden C.
463895 dedi: Cevap anahtarında C gözüküyor, nasıl sorusunu soruyorduk galiba durum için. İşte o hangi ögenin sorusu onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zarf tümleci işte. Sadece dolandırarak sormuş. O yüzden C.
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 1 Ocak 2022 #11 463895 dedi: Cevap anahtarında C gözüküyor, nasıl sorusunu soruyorduk galiba durum için. İşte o hangi ögenin sorusu onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl ardından nereden sorusu sorulur o yüzden C şıkkı. Artı 0 Eksi
463895 dedi: Cevap anahtarında C gözüküyor, nasıl sorusunu soruyorduk galiba durum için. İşte o hangi ögenin sorusu onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl ardından nereden sorusu sorulur o yüzden C şıkkı.